Fler bilder från eventet..

I brist på annat kan ni få lite fler bilder från gårdagens frukost 🙂 Duktiga Malin tog hur mycket bilder som helst! Hur härlig är inte feminist-symbolen? Vill gärna ha den hemma, i vardagsrummet. Täckt i rosor eller glitter.. Eller nej, det vill jag faktiskt inte. Men den funkade utmärkt till eventet!

Jag är så glad över era fina kommentarer om smyckena, det gör mig superglad ska ni veta! 🙂 ♥ Jag läser ju alla kommentarer jag får, och ja.. Ni är bara för underbara! Så tack. Jag uppskattar också att ni verkar följa med hela utvecklingen, att ni hänger med att det händer grejer. Både karriärmässigt och på det personliga planet.

Nu ska jag försöka fixa iordning mig till oktoberfest-brud 😉 Har lite gammalt löshår som ligger hemma i en låda, ska försöka göra 2 flätor av dom.. Får se hur resultatet blir..

Jag och fina Johanna!

Snygg-Agnes.

Alexandra x 2, tar en liten selfie till hennes Instagram.

Misstänker att dom fejkskrattar åt Andreas skämt.. Så kul är han inte 😉

Chloé har växt både i storlek och i pälsmängd..

Lisa!

Såhär bra tyckte jag mitt egna tal var, haha!!

Anna och Kristian!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (18)
 • Amelie

  Åh grattis till bebis!!! Du är så fin på bilderna och lilla magen som syns! Tänkte nästan det skulle vara dags utifrån vad du skrivit tidigare om vill ha bebis ibland/inte ha bebis ibland. Och så plötsligt svänger det till planer och vill ha! Härligt!

  • j

   Men vad fan, har du inte lärt dig att det är fruktansvärt opassande att uttala sina spekulationer gällande en sådan sak? Sjukt jobbigt att få en sån kommentar om hon nu inte väntar barn och om hon gör det kan det väl få vara något att berätta själv? Ta dig inte rätt till sådana uttalanden och ursäkta det med att säga grattis och vara trevlig. Det är inte det oavsett hur kläm käckt du framställer det. En sådan sak är för evigt privat tills personen i fråga väljer att uttala sig. Punkt.

  • Sandra

   Hade hon varit gravid hade hon inte fått operera brösten. Bara elakt att hålla på.

  • Hanna

   Amelie, på vilket sätt ser hon gravid ut och vad ger dig rätten att kommentera hennes kropp? Håll sådana där kommentarer för dig själv, de skadar bara. Tänk till nästa gång innan du kommenterar.

   Du är supervacker och cool Alexandra, stort grattis till kollektionen!! <3

  • Sara

   Helt sjukt uttalande. Högstadienivå, skäms!

   • Amelie

    Va? Hur kan det vara elakt att säga grattis? Hur vet ni att hon inte är gravid?
    Och ja jag kanske går på högstadiet så vad är det för fel på det?

    • Bunny

     Jösses vilken dålig kommentar! Finner inte ens ord. Skärpning.

    • Lina

     Amelie, att du inte ens fattar hur korkad du är? Du vet inte om hon är gravid, och oavsett, tror du på riktigt att hon blir glad för en sån kommentar? Ens om hon vore gravid när hon inte gått ut med det? När jag läser ditt ”grattis” tolkar jag det som att du trollar och säger att Alexandra är rund om magen för att få henne att må dålig. Tänk sig för unge!

     • alexandra

      Amelile försöker bara trolla, ingen ide att ge henne uppmärksamhet. Jag går inte på den enkla, är på för bra humör för att bli påverkad idag 🙂

     • Amelie

      Jag vet vad trolla betyder och det är inte det jag gör. Jag vill inte bli kallad för unge och andra dumma saker ni säger. Jag ska faktiskt bara grattis och jag förstår inte varför det är fel.

  • Erika

   Amelie: det spelar ingen roll om du tycker det är en fin kommentar eller inte. Det är en av de dummaste kommentarer en människa kan kläcka ur sig och det lär man sig tidigt i livet. Tyvärr har inte du lärt dig det och är inte heller villig att förstå. Det finns mycket bakomliggande orsaker till varför kommentarer än sjukt opassande. 1. Hur vet du att personen du kläcker kommentaren till ens kan få barn? Det finns många par som inte kan få barn eller kämpar med att få barn, fått missfall eller dylikt. Man säger bara grattis om det är EXTREMT tydligt att personen är gravid. Dvs de sista veckorna av en graviditet. Du kan såra människor nåt enormt. En annan bakomliggande orsak till att kommentaren kan såra är då det är väldigt vanligt med kvinnor med diverse ätstörningar. Om man redan mår dåligt över sin kropp så är detta ingen kul kommentar att höra om man inte är gravid. Även om du tror dig känna personen så känner man faktiskt inte de flesta människor. Inte på djupet. Nu menar jag inte att kissie mår dåligt på något sätt, men med tanke på att hon inte har någon mage alls och precis opererat sig så är hon förmodligen inte gravid och denna kommentar kan alltså vara rätt sårande. Tänk efter nästa gång snälla.

   • Amelie

    Jag förstår inte varför du säger att jag inte vill förstå när jag säger att jag inte förstår? Tack för att du förklarade för mig även om du var rätt elak i din kommentar också.

 • Malin

  Åh, vart kan jag hitta Johanna? Hon ser så cool ut!

 • Diana

  Vilka fina bilder och smyckena, wow. Halsbandet är ju jättefint, måste ju prova ha den oavsett nickelallergi eller inte. 😀 Kanske på en tröja eller nått. 🙂 Eller perfekt som present nu till julen, hey det var en bra ide. Julklappar till de man mest bryr sig om. Min svägerska eller så..

  Nope skylten får stanna på eventet haha, man behöver inte skylta med vad man är enligt min åsikt. Man skyltar inte med att man är kvinna, man bara är, eller att man tror på Gud, man bara tror, eller att man är bloggare, man bara är.. sånt syns ändå på en genom prat, agerande och mycket annat. 🙂

  Jag tycker du är asgrym, en stark kvinna, med power och framgång. Kör på Alexandra, kör på och jag följer gärna med hela vägen. <3

 • Kia

  Men alltså…det är är ingen ”feministsymbol”…haha! Det är en Venussymbol som betecknar ”honkön”.

  • Sofia

   Tänkte också på det, symbolen för det kvinnliga könet. Blir kanske lite skevt att förknippa feminism med BARA den kvinnliga symbolen om det nu representerar jämställdhet…

 • Sofia

  Vad hände med ditt kopierade smycke?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *