Lanseringsfrukost

Hej på er!

Åh vilken rolig och härlig morgon jag har haft. Jag hade ju min lanseringsfrukost för mina smycken med UR&PENN 🙂 Det vart verkligen såå lyckat och jag är så glad. Jag är dessutom väldigt tacksam för dom som kom, det gjorde min dag ♥ Vi var på resturang Bistro Linné som ligger på Strandvägen 9. Supermysig resturang som ligger precis vid stan. Dom serverade jättefin frukost och allting var bara sådär perfekt. För det var så mysigt där, det vart en väldigt intim känsla och det älskar jag. Jag undrar dock varför jag inte har ätit frukost där oftare..? Så himla gott och fräscht ju! Ska kanske bli min nya grej att gå dit hehe..

Sen hade jag fått oerhört fina blommor från Royal Flowers Stockholm med bokstäverna A och N 🙂 Dom var ju så fina så dom gick ju hänga med hem – SÅKLART! Vet dock inte riktigt vart jag ska ställa dom.. Men det löser jag. Fick också blommor från Viktor och Lisa sötnosarna, så det är så mycket blommor hemma just nu så jag vet inte vart jag ska lägga allt. Lyxproblem va? 😉

Nu måste jag fixa iordning dagens video som ska upp! Det är faktiskt från eventet haha så det är snabba puckar som gäller..

Fina Nicoline, Agnes och Johanna 🙂

Älskade Rosanna kom fast hon var förkyld, äkta vän det!

Viktor gav mig fina blommor!

Hedda, Ellinor och Aaron ♥

Älskade Lisa lös upp som en sol! Snygg väska hon har va? 😉

Keela vart kär i Aaron och vill typ bli mamma nu haha! Ellen var också på plats finisen!

Bilder: Malin Göransson (och några från min kamera hehe)

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (16)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *