Tänk att sommaren är över..

Usch dålig dag idag, har legat i soffan exakt hela dagen men världens huvudvärk… 🙁 Först nu känner jag att jag börjar vakna till och klockan är snart 5 på eftermiddagen.. Men jag antar att dessa dagar måste finnas också? Jag kan läsa ganska ofta om att andra har dessa dagar relativt ofta, att man bara ligger inne och är sänkt. Då tycker jag synd om andra och tänker att det är OK, normalt och det är ingen stress för det måste finnas mörker för att vi ska se ljus. Osv. Men jag vet att det kommer bli bättre imorgon, känns bara trist att inte ha gjort något vettigt alls..

Är det bara jag som har svårt att förstå att det var typ nyss 50 grader ute?! Hehe.. Jag vet det var snarare runt 30 men vi kommer ju komma ihåg sommaren 2018 som den värsta sommaren någonsin för det var typ 50 grader och alla skogar brann ner!” .. Sommaren har dock känts väldigt lång, när jag tittar tillbaka på sommarmånaderna tänker jag för mig själv hur jag hann med allting. Men jag har verkligen haft världens bästa sommar.

Nu ska jag sätta på mig jackan (!!) och ta ut hundarna på en liten promis..

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *