Hej på er!

Alltså jag har inte gjort ett sk*t denna morgon haha.. Jag körde Andreas tidigt till flygplatsen för han ska iväg på jobb, sen åkte jag tillbaka och gjorde inget fram tills nu. Typ! Har suttit och rensat lite i mappar på datorn men ja har inte varit speciellt effektiv om man säger så. Jag har ju ingenting inplanerat idag och jag kände att det både skulle vara behagligt och skönt, men jag är redan rastlös.. Jag är i ett nötskal, jag tror att jag tycker om lugn och ro men så är det inte. Min hjärna tycker nog om när det är liiite stressigt hehe…

Igår hade vi Wearthy på besök btw, ett roligt företag med ett nytt koncept att man kan få skräddarsydda skjortor hemma. Så dom åker ut på besök med måttband, tyger och allt som man behöver för att designa en skjorta. Sen väljer man bekvämt hemma hur man vill ha det, smidigt va? 🙂 Så nu har jag gjort en beställning på min första skjorta som är anpassad efter mina önskemål, sen när det kommer ska jag testa och se att den sitter som det ska. Spännande!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *