Veckans planer..

Måndag: Rehab, ta det lugnt hemma bara. 16:00 kommer ett klädmärke som skräddarsyr skjortor hem till oss för att ta våra mått. Nya skjortor ska beställas, spännande!

Tisdag: Ligga hemma och ta det lugnt.

Onsdag: Frukostevent för mina nya smycken 🙂 Så taggad! Kommer vara ett härligt gäng på strandvägen där det serveras god vegetarisk frukost.

Torsdag: Endast ett möte inplanerat.

Fredag: Återbesök hos AK. Sen har jag lunchen med han som vann min auktion! Killen som vann heter Daniel och han betalade över 5000 kr för lunchen, samt flygbiljetter och hotell. Så hoppas verkligen jag levererar haha 🙂

Efter lunchen sticker jag hem snabbt för att fixa iordning mig, sen är det event i MOS 🙂 Där är DU välkommen. Det är till för alla och jag kommer såklart finnas på plats. Det kommer vara 20 % rabatt på mina smycken och även en rolig tävling.

Lördag: Middag och drinkar med vänner!

Söndag: Helgvlogg kommer!

alexandra kissie nilsson höstoufit

alexandra kissie nilsson höstoufit

Bilder: Malin Göransson

alexandra kissie nilsson ur och penn

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (19)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *