Inlägget innehåller adlinks.

Hej på er! Ny vecka igen då, men jag måste fortsätta ta det lugnt.. Men det känns faktiskt helt OK, vädret utanför fönstret är grått och trist.. Så ligger i soffan med en kopp kaffe och tittar på höstens jackor. Hittar ju massa fint 🙂 Tog fram 6 stycken som är väldigt jag, hade gärna velat ha den på bild nummer 3 och den på bild nummer 5. Då har jag en kappa för finare tillställningar och en för vardagsbruk när jag vill vara extra varm och mysig.

Så roligt föresten med all respons på min video om operationen. Trodde faktiskt jag skulle få höra mer ”skit” men jag inser ju mer tiden går att vi har passerat det lite och det verkar som att folk har större förståelse. För jag fick ju bara positivt respons! 🙂 Det hade ju inte hänt för 10 år sedan om vi säger så, hehe.. Men sen beror det såklart också på att jag är annorlunda, det förstår jag såklart.

OBS: Gör inte reklam för äkta päls så det behöver ni inte fråga mig om 🙂

Teddy jacka – LÄNK // Brun teddyjacka – LÄNK // Beige kappa – LÄNK //
Vit kappa – LÄNK // Brun kappa – LÄNK // Kortare brun jacka – LÄNK //

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *