Video – min operation

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (21)
 • Helen

  Du är så jävla ful

 • Sara

  Hej Alexandra, jag gjorde min bröstförstoring ungefär samtidigt som du och skulle nu också vilja byta ut mina mot mindre. Min fråga är hur ser ärren ut efter en bröstförminskning, alltså var placeras dem? Vill ju helst inte ha så kallade ankar-ärr som går över brösten, men vet inte om det går att undvika? Jättetacksam för svar!

  • alexandra

   Ärren placeras där dom tidigare ärren var innan, man skär bort vävnaden och gör ett nytt ärr 🙂 Så mina ärr är finare nu faktiskt!

 • Diana

  Åh vad härligt att höra att allt gick så bra och att du är så nöjd Alexandra. Jag är stolt över dig att du gjort det, att du inte delar ut koder av den anledningen som du säger. Du är otroligt bra på alla sätt och vis.

  Jag har ju haft samma tankar som du ganska länge, vågar bara inte göra det fören jag gått ner lite mer för att det ska bli bra. Men sen är jag rädd för ankarärr också, har hört att de sällan blir snygga och många är missnöjda. Blev lite nyfiken på om du fick göra det eller om du slapp?

  Tacksam för var fina du.
  Kram och glad att allt gick bra för dig.
  Ps. flög du, tåg eller bilade ni?

  • alexandra

   Åh du är så snäll Diana! Jag slapp göra lyft och få ankarärr, som tur är! Men har du bra läkekött kanske du slipper fula ärr.. Bäst att prata ärligt om detta med en läkare 🙂

   Jag flög dit, gick så snabbt!

 • SSK

  Härlig video 🙂 Då jag är ssk måste jag bara nämna att det är ingen NÅL du har i armen 😉 det är en liten tunn platsslang. Försöker lära mig själv att inte säga ”nål” då de flesta patienter blir så nervösa över att ha en nål i armen. Plast/gummislang är vad det är :), oklart vad det är för material

 • Jenny

  Intressant inlägg. Märks att du har funderat noga inför operationen. 👍🏻 Men nu måste jag bara fråga, ditt mys-set som du har på dig här i videon, var hittar man det? Ser ju såå mysigt ut! ❤️

 • Anonym

  Många frågar vad Kisse har betalat för den här operationen. Och såklart svarar hon inte på den frågan! Varför….
  Jo för att hon fick den gratis som allt annat pga REKLAM och samarbete. Det är därför hon måste ha med namnet på kliniken med jämna mellanrum i videon.

  • alexandra

   Om du är så nyfiken får jag betalt för alla mina samarbeten. Det gäller inga undantag. Så det handlar inte om ”gratis grejer” hit och dit, för det har jag passerat. Så, det är reklammärkt och då rör det sig om att jag har fått ersättning för reklamen. Arbetar inte gratis, hoppas inte du heller gör det.

  • Karin

   Men varför måste hon svara på det? Jag har också opererat brösten, men förminskat dem. Jag berättar inte heller för andra vad jag fick betala för det för det tycker jag är rätt privat. Klicka in på kliniken så ser man ju vad det kostar, svårare än så är det väl inte? Sedan så är det väl främst märket på siliconinlägget som hon i så fall gör reklam för, inte för kliniken, även om hon nämner klinikens namn. Samarbetet är med MOTIVA, alltså implantatens tillverkare! Men du VET uppenbarligen hur det ligger till, o du allsmäktige! Haha!

   • Anonym

    Vakna upp ur din drömbubbla! Tror du på allvar att Kisse fick betala fullt pris för dem här operationen???😂
    Hon betalade inte ens 50% av kostnaden. Pengarna hon fick för det här inlägget om reklamkliniken gick till operationen = hon betalde inte av hennes egna pengar därför skriver hon inte summan.
    Om du tror det så har du precis börjat titta på sociala medel!😂

 • Anna

  Men brösten ser lika stora ut om inte ÄNNU större nu?!?

 • Sussie

  Man ska vara fastande för att annars finns risken för att födan åker upp ur magsäcken och kan komma att hamna lungorna , på så sätt är det livsfarligt ! Har absolut ingenting med att ”narkosen inte fungerar lika bra ”
  Du äter inte mediciner heller…. Du behandlas med läkemedel .
  Små anmärkningar , men det är snyggare att formulera sig rätt.
  Lycka till

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *