VECKANS..

VECKANS MÅENDE:
Jo men jag har mått bra denna vecka trots att jag har opererats. Har ju haft lite svårt att sova och jag vaknar gärna vid 5-tiden fast jag inte behöver gå upp. Men utöver det så mår jag faktiskt väldigt bra 🙂

VECKANS LÄSKIGASTE:
Måste väl vara att opereras även om jag inte tycker det är speciellt läskigt. Jag är ju absolut inte rädd för att det ska hända något. Och jag känner verkligen att händer det något så händer det.. Vill nog hellre att det händer ”något” efter att jag har fått sövas ner i lugn och ro än att det ska göra ont. Förstår ni hur jag menar?

VECKANS GODASTE MÅLTID:
Gnocchi som jag åt på Winery hotel. Alltså WOW vad god den var, måste få äta den igen! Den hade krossade hasselnötter på toppen, äggula i mitten och riven tryffel över. Wow, wow, wow…

VECKANS JOBB:
Mycket framför datorn bara. Har skrivit dom sista 2 sidorna till boken (där man tackar för inspiration och hjälp osv) samt bloggat och filmat + klippt videos till youtube.

VECKANS KLÄDESPLAGG
Stickade tröjan, bär den till allt! Denna har jag haft på mig några gånger, älskar färgerna 🙂

alexandra kissie nilsson höst outfit

VECKANS TRÅKIGASTE:
Att behöva ligga stilla i sängen haha.. Är så extremt rastlös av mig just nu!

VECKANS BÄSTA:
Middagen som vi hände i torsdags. Vi hade bjudit över Ellinor och Jimmy för en mysig chillkväll. Dock hade vi en filmare på plats som filmade allting hehe men det är ju inte direkt ovanligt i vår värld. Andreas lagade en sån himla god laxpasta! NAM NAM!

VECKANS BOOST:
Att få checka in på hotell med älsklingen. Jag älskar såna överraskningar och det betyder så mycket att Andreas hittar på såna saker till oss. Det visar att han anstränger sig och vi har så himla roligt ihop. Kan inte fatta att vi har varit tillsammans i ett och ett halvt år (ish).. Känner mig lika nykär fortfarande ♥

VECKANS MYSIGASTE:
Ja det var ju hotellnatten såklart, men vill nog även säga igårkväll.. Vi gjorde inget speciellt, vi åt bullar i soffan, tände doftljus och somnade framför en serie som vi följer. Älskar sånt!

VECKANS MEST LIKADE BILD:

Det vart dessa 2 bilder på Instagram där jag visade hur min kjol sprack och jag fick ofrivilligt visa rumpan haha! Hade nästan lyckas förtränga den händelsen..

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *