Hej på er!

Hoppas ni har haft en grym helg so far? Det har jag, trots smärta och behöva sova på rygg hehe.. Andreas överraskade mig med en natt på The Winery hotel 🙂 Det betyder lite extra för mig för det var där vi spenderade en av våra första dejter ihop när vi fortfarande inte hade gått ut med att vi var tillsammans och jag bodde med mitt ex fortfarande. Så det kändes lite extra roligt att få vara där och uppleva en av våra första dejter igen. Andreas hade planerat in det så bra, kvällen stod av både vinprovning, rundtur och härlig middag 🙂 Tyvärr kunde jag ju inte dricka då jag äta smärtstillande haha, men det var fantastiskt ändå. Är så lycklig över att jag har en sån omtänksam pojkvän ♥

Sen nu på dagen har vi varit hemma hos min kära mor, lillasyster fyllde ju år för några dagar sedan och idag hade hon sitt kalas. Andreas var ”lekledare” idag och höll i en skattjakt. Väldigt kul och lyckat, samtliga barn verkade väldigt glada och nöjda. En tjej sa till och med att detta var det bästa kalaset någonsin, så sött!! Tog endast privata bilder därifrån då jag inte vill råka upp något olämpligt. Så ni får se lite från vår natt och dag på The Winery istället. Det är väldigt mysigt och rubustiskt där. Älskar tegelväggen i vårt rum där vi sov, så coolt! Inte alls min stil och skulle inte vilja ha det hemma, men härligt på ett hotellrum.

Egentligen skulle jag ha käka middag ute med vänner ikväll men jag inser att min kropp inte alls orkar det.. Jag måste bara ligga still och låta kroppen återhämta sig..

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *