Äkta guld

Innehåller adlinks.

Jag känner mig både seg och trött.. Somnade till i soffan och nu är jag vaken igen haha.. Så jag tog en dusch och försökte tvätta håret, inte det enklaste men det gick tillslut. Fick lixom göra allting i omgångar. Så först tvättade jag håret försiktigt, gick ut, satt på handduk och stöd-bh, sen in igen för att raka benen separat haha.. Men iaf, jag ville lyxa till det lite så har satt på 2 olika ansiktsmasker för att känna mig lite piggare. Blev först en skrubbask som är min favorit (den orangea) och sedan avslutade jag med den guldiga för att få känna lite lyx bara 🙂 Sen vart det iof mask för ögonen också, dom får man inte glömma!! Så blev återfuktande patches för att få fukt så slipper jag ringer där under sen.

Imorgon tänkte jag publicera en video om operationen och berätta hur det gick till. Allt från att bli nersövd till hur jag ens kom på tanken att operera om mig. Har ju faktiskt lite filmmaterial från självaste operationen, men jag vågar knappt titta på materialet själv så får se hur mycket som får komma med i videon hehe.. Hade det varit en video du hade velat se?

Orange skrubbmask (min favorit) *KLICK* 

alexandra kissie nilsson ansiktsmask

Guldmask som är på REA just nu *KLICK*

Rosa mask *KLICK*

Ögonmask för att göra ögonen piggare och minde blå *KLICK*

 

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *