7 days manikyr

Sådär nu ska vi sticka iväg på överraskningen som Andreas har fixat. Jag är ganska säker på att vi ska checka in på något mysigt hotell, eller vad tror ni? 😉 Jag ville göra mig lite fin innan så jag såg till att fixa naglarna lite. Fick ju massa fina lack från Beatrice på Depend och idag vart det beiga naglar som ska hålla i 7 dagar om man gör enligt instruktionerna. Vart faktiskt väldigt bra för att vara första gången på typ 5 år som jag målar mina egna naglar haha.. Trodde nästan att jag hade glömt bort hur man gjorde men icke rå. Fick iof göra om några gånger men tillslut satt det!

Men nu ska jag packa ihop väskan och sen åker vi. Vi hörs senare ikväll (tror jag) 😉

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *