Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (11)
 • Rena

  Thanks for sharing these important things.
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Lollo

  Du gör ett jättebra jobb! 🙂

 • Evahle - en blogg om psykisk hälsa

  Superhärlig och bra video! Det kändes som man satt där med er och diskuterade så detta tycker jag ni ska göra oftare 🙂 Jag tycker ni ska göra en video om att känna press och så som ni pratade om i slutet också. Ni är grymma <3

 • Magdalena

  Härlig video! och så himla bra! Fast på cellrpovet så ”knipsar” de inte, de ”river/klöser” med en hård plastborste bara.. inte för att det känns mindre men 😛
  Tycker det är så härligt och viktigt att ni snackar om att det inte bara finns en typ av feminism och att göra lite är bättre än att göra inget alls. Så himla sant! <3

 • Valetta

  Vilken härlig video! Tack för du delar med dig om de här grejerna om allt från porr till cellprover. Känns som det är så tabu för tjejer att prata om just porr så blir så glad att du tar upp det, för det är ju normalt.
  Tack för att du är en så bra förebild! <3

 • Isa

  Alltså du måste skoja.. man kan inte avskeda någon för dess politiska eller religiösa personliga åsikter. Det är jag ganska säker på att det står i den svenska grundlagen. Dessutom är det väl en farlig trend att starta för var ska det sluta? Vem ska få jobba kvar, bara dom som passar in i ”facket”?

  • alexandra

   Hade du låtit en rasist jobba kvar på ditt jobb menar du om du hade något att säga till om..?

   • Isa

    Ja det hade jag om han/hon gjorde ett bra jobb och var en trevlig person överhuvudtaget. Det intresserar mig inte vilken åsikt folk har. Om den personen tycker att den vita rasen är överlägsen så får han väl tycka det då sålänge personen inte propagerar för detta på arbetsplatsen. Det är inte automatiskt en ond sjuk människa, det är bara en personlig åsikt.

    • J

     Håller med Isa på denna punkten. Det står utformat i grundlagen så en sådan sak har arbetsgivaren ingen befogenhet att sparka någon för plus att det är oroväckande att folk börjat definiera ”Rätt” kategori och mer eller mindre avhumaniserar dom som är av annan åsikt. Det är ett minst lika makarbert beteende och gör skillnaden mellan två oliktänkande grupper väldigt liten om det i slutändan handlar om att fördöma andra pga deras åsikter.

     Du kanske skulle ta en kurs i socialpsykologi Alexandra, du kommer upptäcka många intressanta infallsvinklar på hur människors tankar, känslor och beteenden fungerar i relation till varandra. För min del har det varit otroligt gynnsamt, speciellt när jag identifierar olika beteenden i samhällsgrupperingar. Den kunskapen vägen inte tungt 🙂

 • L

  Vilken fantastisk video A&A! Det är så hög igenkänningsfaktor!

  Dock kan jag tala om att jag var hos en kvinnlig gynekolog som bad sin kollega att hålla fast mina ben när de skulle kolla en ev. förlossningsskada. (De skulle kolla om tjocktarmen/ändtarmen var fastsydd i slidväggen dvs ett finger i ”the a-hole”.) Jag vägrade och då bad hon kollegan hålla fast mig… Jag var 18 år när jag fick mitt första barn och de tittade på mig som om jag vore skräp. (Är idag 35 och har 4 barn och ja – med samma karl 😉)

  Numera har jag en manlig gynekolog och han är den mest försiktiga och mest förstående människan jag någonsin träffat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *