Kjolen sprack!

Hej på er 🙂

Som vanligt vill jag börja inlägget med ”oj vad tiden har flugit iväg!” men jag skippar det så det inte låter som att jag upprepar mig hela tiden 😉 Har haft en superhärlig dag so far, började med att möta upp Malin för att fota lite. Dock slutade det med att min skinnkjol SPRACK! Haha alltså så pinsamt.. Ni kan själva se på min insta-story hur det såg ut. Men tur för mig så hade jag ett par byxor i bilen som jag kunde byta om till sen, annars hade jag ju behövt åka hem.. Hade en härlig lunch inbokad direkt efter med Fanny så tack vare mina extra byxor kunde jag åka direkt till stan 🙂

Nu måste jag klippa videon som ska upp på youtube imorgon! Gjorde en härlig muckbang med min vän Alexandra. Vi pratar om feminism och fiffi-problem. Råkar avslöja en väldans massa men jag känner att jag inte länge bryr mig så mycket.. Kan det hjälpa unga tjejer där ute känna sig mindre generade över sina ”problem” så var det värt det 🙂 Så missa inte att titta på gårdagens video! Är faktiskt taggad på den själv, är det konstigt?

Ja detta var då min dagens outfit, minus kjolen som fick hamna i soptunnan efter idag 🙁 Känns såklart lite surt för jag gillade verkligen den!

Bilder: Malin Göransson 

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *