Oktober

Ny vecka och ny månad. Nu kan man väl säga att hösten börjar på riktigt? Tycker nog ändå att September är en (sen)sommarmånad.. Men som jag skrivit tidigare känner jag mig väldigt klar med sommaren och tar emot hösten med öppna armar. Men det kan ju också bero på att jag har en härlig resa att se fram emot snart! En resa brukar ju underlätta ganska mycket 😉

Måndag: Titta efter nya gardiner till sovrummet och köket. Sen har jag en youtube-kväll inplanerad med min vän Alexandra. Vi ska alltså spela in videos och ha det mysigt 🙂

Tisdag: Träna samt fota till bloggen med Malin. Jag ska också spela in ett klipp till en välgörenhetsgrej som är på torsdag. Egentligen skulle jag ha blivit ”inlåst” i 24 timmar med andra youtubers för gott ändamål men då jag är nyopererad kan jag inte.. Så bidrar med ett litet klipp istället, bättre än ingenting!

Onsdag: Ska opereras.

Torsdag: Återhämta mig från operationen. Men på kvällen kommer Ellinor och Jimmy över för middag 🙂 Blir ju en väldigt lugn kväll för min del haha.. Spännande, detta ska också filmas för en grej.

Fredag: Andreas ska överraska mig! 🙂 ♥

Lördag/ söndag: Inga planer!

Detta är Alexandra, vi har känt varandra i många år! Denna bild är från ett event i somras 🙂 

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *