Gult eller rosa?

Har precis kommit hem från en sväng på IKEA. Var länge sen vi var där nu men vi behövde köpa 2 filtar som vi ska ha över sofforna när vi inte är hemma. Hundarna hårar ju ner så förbannat mycket, så vill gärna ha filtar över så vi skyddar dom lite.. Sen är dom ju skitiga om tassarna efter promenader och Zacco vill ju gärna hoppa upp direkt efter. Jag säger ju såklart nej (Andreas är lite mesigare gentemot honom när det kommer till den biten hehe) men han hoppar ju upp när jag inte ser. Så mitt förslag är ju då 2 täckande filtar som vi har över, men såklart viker undan när vi sitter där/ har folk över..

Ja sen började vi ju såklart titta på andra saker när vi var där, omöjligt att inte göra det hehe.. Så det vart plötsligt nya gardiner. Jag har varit inne på feta, beiga sammetsgardiner till sovrummet men nu vart det lila/rosa gardiner istället som matchar inredningen. Får se hur det blir, ska testa sätta upp dom idag. Passar dom inte får vi bara ta ner dom och köpa andra. Men det kan nog bli riktigt snyggt med den färgen, för dom ser väldigt fina ut i materialet. Sen är det ju helt ok att blanda märken med billigt, för hela vårt hem är ju täckt av fina saker från Royal Design 🙂

Nu ska jag fixa lite här hemma innan Alexandra kommer på besök!

Det vart lila/rosa gardiner som inte släppte igenom något ljus alls. Så bra, tyvärr får vi solen rakt i ögonen när vi vaknar för våra nuvarande gardiner gör inte jobbet. Funderar på att sätta dom i gästrummet istället där vi nu har tråkiga gråa gardiner.

alexandra kissie nilsson ikea

Gult är ju så rätt!

Titta bara vad mysigt det blir 🙂 Har sagt det tidigare men just lejongult ska vara superhett i höst. Vet inte riktigt vad det är för skillnad mellan just lejongult och senapsgult som var förra höstens hetaste färg.. Vet ni?

alexandra kissie nilsson ikea

En ny matta hade ju behövts också kom vi på.. Gud vad man förbrukar saker hemma alltså.. Vad tycker ni om denna?

Andreas skulle gömma sig men råkade missa en detalj, ser ni vad jag menar på högra bilden? 😉

Älsklingen är så söt han!

Sen vart det en liten kaffe..

Tittade snabbt in på acne och hittade dessa, hur snygga är inte dom?! Dom jag har på fossingarna börjar bli slitna, så vill ha ett par nya. Tycker ni jag ska slå till?

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *