Bokat årets julbord!

I samarbete med Hallwylska


Alltså detta är lite knäppt haha men det är ju faktiskt snart jul. Tiden går så himla fort alltså! Jag har iaf för en gångs skull varit ute i god tid för att boka årets julbord och det har jag gjort på Hallwylska 🙂 Det är så himla fint där, mysigt, trevligt och det ligger mitt i centrala Stockholm. Jag vet att gemensamma middagar uppskattas väldigt mycket av mina nära och kära, så det känns väldigt roligt att få bjuda med dom på detta i år.

Tycker jag har blivit så mycket bättre på att ta vara på tiden vi har med varandra, för familjen är ju det viktigaste. Nedanför ser ni några bilder från förra julen och jag blir helt varm i hjärtat när jag ser dom.. Åh min älskade familj… ♥ Önskar bara att min bror var hemma i Sverige så han kunde vara med på julbordet. Saknar honom så himla mycket! 🙁

Boka ditt julbord på Hallwylska >HÄR<

alexandra kissie nilsson julafton

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (20)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *