Video – Ni är så elaka!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (7)
 • Hanna

  Du är så himla bra! I fakkin love u.

 • Diana

  Jag hoppas att du aldrig aldrig tar illa upp av mina kommentarer ”du är så fin” eller ”du är så sexig” eller ”du är så otroligt vackert” !!!! Jag vet ju inte om du tar illa upp eller inte men jag går ju inte in i detalj, att du gått upp, ner eller nått. Men dock om du har muskler som ibland syns så kommenterar jag ju det också, men då är det ju för att du själv lagt ut träningsbilder med spännisarmar tex.. alltså ja jag hoppas du förstår.

  Och ja man ser skillnad, att något hänt just nu, med ditt ansikte men det är PRECIS som du säger Alexandra, du ska inte behöver förklarar något alls. Ditt liv, dina val, din blogg/sociala medier, du behöver inte förklara något alls.

  Kram på dig finaste, alltid fin i kropp och själ. <3

  • Sofie

   Det är just sådant som får mig att undra. Kan man vara tydligare än Alexandra var i detta fall? Kommentera inte mitt utseende och spec intr i detalj. ”Ja man kan ju se att något har hänt, speciellt med ansikte” är du på riktigt människa?

 • Frida Hellqvist

  Tkr oxå elekheter e passe
  Även om det ff finns ilska kvar gentemot dej ifrån den tiden så finns det faktiskt även nåt som kallas förlåtelse, inte minst när man ju faktiskt, som i ditt fall ju vänt om och tagit avstånd
  Finns inget som förstör och
  förgiftar så mkt som oförlåtelse
  Ordet förlåt i sej betyder ordagrant att ”släppa” även besläktat med ordet ”befria”
  Alla större konflikter i världen börjar just med oförlåtelse och bitterhet, menar man allvar med att man är för fred gäller det även att visa det även, inte bara babbla
  Kram och kärlek på dej 💖💖💖

 • Linnea

  Jag följer både din blogg, sedan många år tillbaka, och nu även insta och youtubekanal. Jag tror dock inte att jag kommenterat en enda gång. Men det är dags att vi i den stora, tysta massan, säger ifrån. Både i sådana här fall, men även i andra situationer. Därför vill jag nu bidra med att sprida lite positivitet, som motpol. Jag är så imponerad av din styrka, ditt mod och din vilja. Du står emot hat och fördomar, vågar uttala dina åsikter och ta ställning offentligt. Du har byggt upp din egen plattform själv, banat dig igenom en patriarkal bransch och lämnat en mycket öppnare väg för andra kvinnor bakom dig. Du fortsätter göra det du brinner för och det som är viktigt för dig. Du tar ställning för de som inte har samma möjlighet att stå upp för sig själv. Samtidigt lyckas du bjuda på lättsam underhållning, vara öppen och personlig men ändå inte för privat. Du visar på integritet och en drivkraft som är så viktigt för unga, framför allt flickor. Du visar på ödmjukhet och vågar vara öppen med dina känslor och vara mänsklig, trots år i medias obönhörliga strålkastare. Jag hoppas att du kan se förbi trollen och de respektlösa människorna som kommenterar elakheter. De må låta mycket, men egentligen är de rätt få.

 • Edona

  Hej,
  en fråga som inte har men videons betydelse.
  Var har du köpt den guldiga spegeln som hänger i vardagsrummet?
  Vill du skicka länken kanske?

 • Josie

  Hej! Jag tycker dina videor på Youtube är kanon och din personlighet är hur härlig som helst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *