Så taggad!

Nästa månad (om ca 2 veckor) släpps mina smycken för UR&PENN och jag är så exalterad 🙂 Ska bli så himla roligt att få höra vad ni tycker. Ska också bli oerhört kul med våra 2 events som är inbokade. Det är ett event för influensers/ vänner och sedan ett för er som följer mig i MOS. Då kommer vi ha ett event i butiken där, och det kommer finnas lite härliga överraskningar 🙂

Sen månaden efter det kommer ju boken. Den är jag nog mest exalterad över för den har tagit mig så mycket tid. Inte bara tid utan även känsla energi, har ju verkligen fått gräva fram känslor inom mig. Både arga, ledsna och sorliga känslor för att få fram det jag vill få fram till er.. Ni kan förhandsboka den HÄR *KLICK* (adlink)

Men nu ska jag hoppa ni i duschen, vi har varit och tränat, hämtat upp Zacco som var hos Andreas ex ett tag och ätit mat. Så nu är jag trött, mätt och luktar lite illa 😉 Hehe..

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (18)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *