Wow vilken respons!!

Klicka på bilden för at se videon!

Jag har fått sån himla bra respons på denna lilla video som endast är 1 minut lång. Man kan ju inte publicera videos som är längre än så på Instagram.. Ifall någon har missat det så har ett youtube-par gjort slut, där det var tjejen som dumpade killen. Han var känd ”först” och nu anklagas tjejen för att ha utnyttjat honom. Det känns så jävla typiskt, direkt ska folk hoppa på tjejen och kasta glåpord. Det är fan inte OK någonstans!

Det som är så tragiskt är att det är unga människor som skriver dessa elakheter. Det används ord som golddigger (vilket är komiskt då jag inte tror det fanns något gold att hämta om ni förstår vad jag menar), slampa, hora osv. Småkillar skriver även ”sug min k*k” till henne? VAFAN!? Varför ska tjejer diket sexualiseras och påhoppad. Det är så jävla vidrigt. Det som skrämmer mig är också att killar i sån ung ålder har lärt sig redan att bete sig på det viset gentemot tjejer, vart gick allting snett?

Flera småkillar har hört av sig och bett om ursäkt till mig, men det är inte till mig dom ska be om ursäkt till. Dom ska be om ursäkt till tjejerna dom skriver detta till. Inte för det räcker, dom ska börja säga ifrån när andra killar beter sig som små svin. Då gör man något åt problemet. Ett förlåt räcker inte långt.. Tyvärr!

Jag hör människor säga att det inte behövs feminism i Sverige för ”vi har kommit så långt” men det har vi ju uppenbarligen inte. En tjej gör slut med en kille och får en shit storm över sig för hon är tjej. År 2018 händer det här. Nej vi har inte kommit långt, kanske i jämförelse med andra länder men inte annars..

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *