Lördag

Så lördag idag då, vad ska du göra idag? 🙂 Vi ska strax åka och köpa en ny dammsugare, vår gick sönder precis när Andreas dammsög haha.. Typiskt! Sen efter det ska vi hem till mamma för att fira min syster som fyllde år i onsdags 🙂 Sen kommer det nog bli lugnt för min del. Andreas ska iväg på BIO med sin vän så jag ska väl passa på att snuska mig med att måla tånaglarna, lägga ansiktsmask och såna där saker jag helst gör när ingen ser. Nu har jag iof inga problem med att visa mig i ansiktsmask för Andreas i normala fall, men föredrar att hålla sånt privat. Jag tror ju verkligen på att behålla vissa saker för sig själv i förhållande så man inte blir för bekväm med varandra. Förstår ni hur jag menar eller låter det jättekonstigt?

Nu låter det som att jag inte har gjort något spännande alls i helgen förutom att ta sönder dammsugaren (hehe) men så är det inte. Vi var igår på ett event hos restaurangen ART som fyllde 2 år. Inte för vi stannade kvar länge speciellt läge, men vi hade det trevligt tills klockan vart runt halv 9 på kvällen.. Så ni inte tror vi bara sitter hemma och gottar oss lixom 😉 Vi åt lite god mat och drack bubbel, men vid 9-tiden släpptes ”eftersläpet” in och då ville jag faktiskt gå. Jag har en stalker som lyckas ta sig in på alla grejer som jag är på, och den personen kom dit så jag kände mig inte bekväm med att stanna.. Sen var jag faktiskt ganska trött för jag hade så himla ont i magen igår, fick det efter att vi hade ätit. Konstigt tyckte jag för maten som serverades var både vegetarisk, laktosfri och glutenfri. Undra varför min mage reagerade och på vad?

Tycker dessa bilder funkar bra till detta inlägg, ser festfixad ut och allt 😉 Sen älskar jag klänningen!

Bilder: Malin Göransson 

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (24)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *