Oj vad dagen har sprungit iväg! Klockan är lixom redan snart 7 och det är mörkt ute.. Trist! Det är ju verkligen det som är det värsta med hösten, mörkret.. Men aja, jag har haft en superhärlig dag 🙂 Började med att åka ut till Tyresö för att träffa Beatrice från Depend. Hon tog bort mina naglar och lackade om dom med deras egna lack. Hon bjöd på lunch också, så himla gosigt! Sen fick jag världens fetaste påse med grejer också som att det inte vore nog haha, sån himla fin tjej alltså!

Efter det drog jag direkt in till stan för att möta Ellinor och hennes nyfödda bebis, han var bara 4 veckor gammal. Alltså såååå liten verkligen. Var så kul att få träffa henne igen. Ska försöka bjuda hem henne och Jimmy på middag snart så vi får umgås ännu mer. Var så trevligt idag tyckte jag 🙂

Såhär såg naglarna ut efter att vi tagit bort all gel, eller nästan all gel..

På med Depends snygga höstiga lack!

Lunch, nam nam..

Beatrice är upptagen med Instagram!

Alltså så kul, denna hunk på väggen är Beatrice’s man! Vill hänga upp en sån här på Andreas också 😉

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (5)
 • Therez

  Men åh vad gott med sushi! Jag vill också ha en sådan bild på min man. Tror dock aldrig han skulle ställa upp. Ha ha!

 • Diana

  Men vilken cool tavla!! Jag skulle också vilja ha en sån på min snygga hunk! 😀 Typ med en cool spark uppåt eller nått som en kampsportkille eller något med styrketräning… bra idé faktiskt.

  Snygga naglar. Jättefina och jag måste säga att jag ÄLSKAR all din naturliga look som sakta men säkert tränder in allt mer och mer hos dig. Så jädrans fin!

 • Josefine

  Visst var det mysigt med bäbistittande? 😍

  http://nouw.com/sjosefine

 • Michaela

  Vad mysigt det ser ut, vill också ha sushi med mina vänner i Sverige! Saknar det sååå!

 • Maria

  Satt och klickade runt på youtub igår. En snutt här som leder vidare till en video där. Kom på så sätt in på din kanal. Och wow. Har slutat tittat på dina videos för flera år sedan för de var (i mitt tycke) för mycket.
  Men dessa. Så genuina och roliga. Gillar verkligen denna Alexandra som tassar runt utan smink och i myskläder varvat med vardag, lyx och gallhumor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *