God morgon!

Sitter just nu i vår ”nya” soffa och dricker en smoothie med smak av mango och cocos, så himla gott! Försöker göra en smoothie nästan varje dag för att få i mig alla vitaminer som krävs så jag slipper bli sjuk.. Känns som att dom flesta sjuknar till nu och jag har faktiskt lyckats hålla mig undan alla symptom, så förhoppningsvis klarar jag mig hyfsat bra ett tag till 😉 Men tänk er, förut var jag sjuk typ hela tiden och nu har jag lyckats hålla mig frisk nästan hela sommaren och en bra bit in på hösten. Vart ju sjuk där ett tag när vi var på Rhodos, men det var en gång det. Känns så himla skönt, tycker jag slösar så mycket tid på att vara sjuk haha…

Jag ska strax iväg till Beatrice som jobbar hos Depend, hon ska hjälpa mig ta bort gelen på naglarna och göra dom naturligt fina. Det var ju dom som vann auktionen där alla pengar gick till Barncancerfonden, och det dom vann var ju att jag ska göra reklam för dom. Så vi ska fota reklambilder som ska upp lite överallt (typ) så vi måste se till att mina naglar är fina och snygga. Det är ju såklart deras fina lack jag ska fronta och göra reklam för. Vi ska åka till Västerås för att fota på ett fint hotell nästa vecka tror jag det var.. Ska bli superskoj! Vi har bokat svitar och ska lyxa till det med spa efter, längtar faktiskt 🙂

Efter det tänkte jag träffa upp Ellinor, har inte träffat henne sen hon hade sin sista dag på Adviral. Hon gick ju på mammaledighet och har nu fått sin lilla bebis, ska få träffa honom idag 🙂 Så spännande!! Vill  lixom höra allt, jag är så fascinerad av barnafödande.. Jag personligen är ju livrädd och är tveksam till att bli mamma över huvudtaget, därför vill jag veta mer hehe.. Men det är iaf så dagens planer ser ut just nu, ska träna senare också.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *