Inlägget är i samarbete med Bubbelroom

Nu börjar ju festsäsongen , eller hur? 🙂 Det är oftast under hösten alla roliga fester och events är, då dom flesta inte längre är ute och reser. Då är det alltid roligt att ha lite snygga festklänningar i garderoben, eller hur? Jag har valt ut några av mina favoriter hos bubbelroom och dom ser ni här nedanför. Jag är helt förälskad i den röda, den satt så himla bra och ärmarna är bara så jag! Kommer använda den flera nu i höst.

Det som jag tycker är så härligt med just klänningar under hösten är att man enkelt kan sätta på en tröja eller kofta över, så har du som en fin kjol till vardags. Byt ut klackarna mot höga stövlar som på sista bilden eller ett par kängor – tadaaa! 🙂

Koden ALEX ger er 10 % rabatt samt fri frakt 🙂 Wihoo! Giltig tom 7/10  

alexandra kissie nilsson festklänning

Röd klänning – LÄNK

alexandra kissie nilsson festklänning

Svart klänning – LÄNK

alexandra kissie nilsson klänning

Rosa klänning – LÄNK

Leopard klänning – LÄNK

alexandra kissie nilsson festklänning

Svart klänning med spets – LÄNK 

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (24)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *