Favoriter i orange

Inlägget innehåller adlinks.

God morgon fina ni! Har precis klätt på mig och sminkat mig massor (hehe), jag ska åka och fota lite festklänningar som jag ska tipsa om senare här på bloggen. Men det känns faktiskt väldigt konstigt att vara såhär festfixad såhär tidigt på en tisdag.. Men aja, får leva upp till imagen vi bloggare har hehe 😉

Jag surfade runt lite och hittade så himla mycket snyggt inför hösten!! Nu ska jag inte shoppa mer, men jag tänkte tipsa er. Alltså kolla in den härliga jackan lixom 🙂 Den är så jäkla snygg!!

Orange jacka – LÄNK // Stickad tröja – LÄNK // Nagellack – LÄNK // Ansiktsmask – LÄNK // Skor – LÄNK // Kimono – LÄNK //

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (2)
  • Kattis

    Läste i ett inlägg några rader ner där du skrev att nättrollen kommit tillbaka på youtube. Well, jag vill bara säga till dig Alexandra att du är oerhört FIN 🙂 även fast du har opererat dig osv osv, vem bryr sig? du är i alla fall jätte fin precis så som du är nu. Och du verkar stråla och bara kämpar på framåt. Jag gillar hur du ser ut och att du tar hand om din kropp! superduper.

  • Diana

    Alltså jaaa det är så snyggt och höstligt!! Superfint nagellack.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *