Vi fick en soffa för mycket..!

Haha alltså vi skulle ta emot ett paket denna morgon från Royal design som skulle innehålla lite smått och gott till hemmet, jag tänkte ju att jag skulle få upp allting själv då Andreas ska vara på möte. Men som tur är kom leveransen väldigt tidig så Andreas var hemma, för vi fick lite mer än planerat.. Det stod en gigantisk soffa utanför oss som inte var beställd, utan bara klädseln haha! Grejen med soffan är också att den INTE går in i hissen eller trapphuset, så vi står inför ett dilemma nu. Vi får inte in soffan och den ska inte ens in, den ska ju tillbaka haha… Rolig start på veckan eller vad säger ni? 😉

Men det andra har vi fått in iaf, en sjukt härlig love seat som kommer göra sig så fin i vardagsrummet. Det är en större fåtölj som får plats 2 personer, eller en och en halv person om man ska vara realistisk hehe..  Lite nya kuddfodral och sådär. Kommer visa allting senare här på bloggen, planen är att vi ska uppdatera hemmet med enkla medel inför hösten. Låter väl bra? Hösten är ju verkligen en sån period när man vill göra om hemma och i garderoben..

Det som gäller för hösten inredningsmässigt är att fortsätta köra på sammet (YES!!), färgen lejon gult, textiler, mörka färger, blommönster, guld.. Puffarna är fortfarande trendiga, men då vi får en love seat kommer jag nog faktiskt flytta bort dom från vardagsrummet in till sovrummet istället och göra det lite mysigare där inne 🙂

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *