Hej då landet, hej då sommaren!

Sådär då var båten uppe för säsongen igen och vi har hunnit tillbaka till Stockholm redan 🙂 Känns skönt att vara hemma i god tid, annars känns det som att hela dagen är försvunnen.. Båten är nu uppe iaf och vi tog officiellt farväl till sommaren för detta år. Känns skönt faktiskt om jag ska vara helt ärlig. Aldrig längtat till hösten tidigare, så det känns lite roligt att göra det nu i år.

Var himla skönt att spendera helgen där ute, bara ta det lugnt, spela kort, umgås med familjen och sådär. Jag har ju lixom tappat det helt för nattklubbar och jag får bara ångest efter att jag har varit ute. Som förra helgen, då mådde jag helt ärligt förfärligt under hela söndagen. Jag ville bara att dagen skulle ta slut och jag ångrade mig så mycket att jag gick ut kvällen innan. Så jag är så glad att jag slapp det denna helg och denna söndag.

Jag håller på att ladda upp helg-vloggen just nu, klippte klart den i bilen på väg hem 😉 Multi taskig deluxe!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *