Plockar svamp på landet

Hej! 🙂

Hoppas ni har en fantastisk helg, so far.. Jag är just nu på landet för att ladda batterierna. Vi har precis plockat svamp i skogen och ätit lite god lunch. Vi vet inte riktigt vilken svamp som är ätbar så det var lika bra att beställa in en räksmörgås.. Kändes safe 😉 Sen promenerade vi tillbaka till huset och njöt av vädret. Det är ju så härligt ute just nu, kännas som minst 18 grader och det är soligt och skönt. Såhär kan hösten gärna få fortsätta fram till det blir vinter.

Resten av dagen ska spenderas med att ta det lugnt, eventuellt rensa svamparna, fiska lite och sen mysa bara. Jag har lite arbete att ta tag i senare på datorn, men jag gör det gärna här. Så lugnt och harmoniskt här.. Vad ska ni göra i helgen?

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *