Alltså jag fattar inte, på youtube har jag börjat få massa hat? Det känns faktiskt så konstigt för jag är ju elak mot någon, jag försöker donera massa pengar, jag är så ärlig som jag kan och försöker vara mig själv till 100 %, men ändå så får jag skit? Känns som det vart mycket bättre där ett tag, men nu är trollen på mig igen. Är det för att det börjar gå bra för mina videos på youtube, eller vad är frågan om? För det mesta hatet kommer från kids på youtube, här på bloggen trillar det in någon trasig själv ibland men inte alls som på youtube.. Känns verkligen konstigt! Det är därför jag inte orkade uppdatera igårkväll för jag bara känner att det tar min energi att vara ”uppkopplad”.. Då kan jag lika gärna skippa det och uppdatera när jag orkar/ måste. Inte för jag tycker det är kul.

Jag hade nyss en föreläsning om just näthat och efter pratade jag ju med några tjejer. Dom berättade att många killar sysslar med näthat och dom skriver framförallt elaka saker på youtube. Mycket ord som ”fetto” och ”tjockis” som användes, och dom tror att dom gör så för att dom själva mår dåligt över sina egna kroppar.. Jag tror ju verkligen att all näthat och hat i övrigt också grundar sig i osäkerheter. Tänk vad härligt om vi alla jobbade på oss själva istället för att lägga ner massa tid på att förstöra för andra. Hade inte det varit fantastiskt?

När jag sker elaka saker om andra bloggare, då mådde jag dåligt själv. Jag led över att bli kallad för tjock, acnebarn, ful osv så jag ville gärna visa att andra hade liknande fel som jag. Jag trodde ju att det skulle bli bättre, men så funkar det inte. Du kommer aldrig höjas av att sänka någon annan. Det funkar lite tvärt om har jag insett.. Ju mer jag lyfter upp andra, desto mer börjar jag växa och utvecklas. Det är så fantastiskt!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (38)
 • Zizo

  GIRL DONT WORREY!! BRA ATT DU SÄGER TILL!! JAG ÄR DIN KOMMENTAR ANTI HATE KRIGARE! JAG SKA SE TILL ATT DET BLIR ÄNDRING! HOPPAS JAG LYCKAS MED DET. GIRL CALL ON YOUR ANGLES. JAG ÄR EN AV DEM PUSS PUSS KRAM. GE INTE UPP. FORTSÄTT MER NU BARA FÖR DET . FÖR DU FÖRTJÄNAR VERKLIGEN INTE HAT. TVÄRTOM SÅ FÖRTJÄNAR DU UPPSKATTNING. MEN SOM SAGT JAG SKA NU VARA MER AKTIV I KOMMENTARERNA PÅ DINA VIDEOS. LETS START AN ANTI HATE WAR ..

  • Lea

   Så många kommentarer men fin tanke att kriga mot hatarna. Problemet är dock att de blir ännu värre eftersom någon uppmärksammat dem. Har nämligen försökt med detta i Paows blogg då hon får en del oförtjänt skit men de ger sig aldrig. Det är ett dygnet runt jobb. Hoppas dock du inte står ensam i detta och hoppas du har bättre framgång än jag hade :/

 • Zizo

  OCH ALLA NI HATARE!! CASH ME IN THE KOMMENT SECTION!!

 • Jag

  Grejen är att oavsett hur bra eller dålig du är så kommer det alltid finnas folk som måste hålla på så här. Det bästa är att bara försöka ignorera det. Även för oss som inte är offentliga profiler finns samma problem. Jag lägger inte ens min energi på sådana. Livet är kort och det finns alltid någon jävel som ska försöka trycka ner andra, men låt det vara deras problem och inte ditt. Du skriver förstås vad du vill på din blogg men jag hade inte ens lyft upp det eller låtit trollen få dessa minuter i rampljuset. Bra att du skriver om näthat, men tyvärr tror jag aldrig att det kommer försvinna helt även om man önskade det.

 • Z

  Kissie, jag har följt din blogg i säkert 10 år, följt din förändring och mognad, du är människa precis som vi andra och du har rätt till dina känslor, men vi är så många fler som älskar det du gör och är. Fortsätt vara grym precis som du är.
  Kram Z

 • Anna

  Alexandra har följt dig ändå seb du börja att blogga och jag bara älskar dig mer o mer för varje dag ❤ Din blogg är bäst stå på dig! Fuck haters

 • Helena

  Skit i dom där trollen Kissie du är bäst och det vet du!

 • Martina

  Fast jag har insett att man måste ha öppet sinne när man handskas med människor. Jag är övertygad om att mår man dåligt, kämpar dagligen för att ett drägligt liv är det omöjligt att glädjas åt andra, se på när andra lever livet, lyckas åka genom livet på en räkmacka, nej inget kommer gratis nej. Men i denna sociala medievärld mår man dåligt konstant, jämför sig ständigt med andra och tänker på sig själv och känner bara ”vad har jag gjort för att förtjäna denna skit” överlag. Kanske kämpar man med sig själv, har ett starkt självhat, har inga vänner, arbete, inte kan försörja sig eller leva ett glassigt liv. Det är ingen ursäkt, men en bidragande faktor och orsak att man vill dra ner framgångsrika, offentliga människor på jorden. Att man än en gång inte kan glädjas åt andra för att man befinner sig på botten själv. Personangrepp är aldrig ok, men jag kan faktiskt förstå kritik om offentliga människors agerande, inte på grund av vem man skulle vara. Utan det man gör. Så jag tror att man måste lära människor att älska sig själv, inte jämföra sig, att man endast skulle vara bra, värdefull om man är lyckad som många målar upp på sociala medier, + ta tag i psykisk ohälsa överlag. Fler än någonsin mår dåligt idag

 • Emmy Laursen- www.emmylaursen.se

  Har man inget snällt att säga, behöver man inte säga något alls tycker jag…

 • Elli

  Vad tråkigt 🙁 Jag har följt dig från och till sen du började, och jag älskar den du blivit. <3 massa kärlek.

 • Felizia

  Jag vet att det är lätt att säga – bry Dig inte. Även om man intalar sig själv att det är egentligen inte personligt så blir man illa berörd,

  Personligen kan jag inte skryta med att jag har följt Din blogg förut, vet ingenting om Dig och Din historia.

  I somras blev jag sängbunden p g a trafikolycka. Fördrev tiden med att bl a läsa olika blogga r. Dem flesta hade så mycket bråk med följarna sinse emellan. Det var inget som tilltalade mig.
  Hittade Dig och har varit Dig trogen sen dess. Tycker om Din naturliga stil när Du skriver. Du försöker ens att förhöja Dig att vara bättre än ngn annan

  Håll huvudet högt,, Du skadar ju ingen annan,, Andreas verkar vara en kille som Du kan luta Dig mot när det stormar.

  Tycker om Dina texter och bilderna är så stilrena 🙂

 • Frida

  Jag tycker du har blivit en så fin förebild, skit i vad dom uttråkade små ungarna säger, du är så mycket bättre än dom 😊

 • mitch

  Det är för att du blir kändare såklart 😛

 • Montul Rober

  Nej, det här är inte vad jag vill se.

 • Ann

  Hi Alexandra!
  If I were you take it as a compliment as weird as it sounds! They are just jealous of your success and beauty and that’s it. Don’t take it to heart. Ignore move on and live your life as usual..you are fabulous 😃

 • Linn Enberg

  Tyvärr är youtube den värsta kanalen för att hitta nättrollen där många kastar mest skit. Så strunta i allt hat och kör ditt race. Du är grym! <3

 • Bella

  Förstår att det är skit tråkigt, och hade själv blivit ledsen och tagit åt mig. MEN försök tänka såhär: Det är faktiskt många tusentals mer människor som verkligen gillar dina videor, låt därför inte dessa SMÅUNGAR förstöra ditt flow på youtube. Du har blivit mycket bättre på youtube med både innehåll, redigering och kvalité. Skit i dom, dom ungarna hatar inte bara på dig utan många många fler youtubers/andra människor. Det kommer alltid finnas idioter och framförallt på internet, så bara skit i dem. Vi är så många fler som älskar att kolla på dig och verkligen uppskattar dina videos!

 • Jess

  Alexandra, det är stort av dig att ta upp nättroll (igen) så att unga människor ser att deras förebild (som är fantastisk) också utsätts för hat. Jag tror precis som dig att näthat grundar sig i olyckliga, osäkra människor som missunnar andra att vara lyckliga och säkra i sig själva. Du gör såå rätt i att uppmuntra till att jobba med oss själva, det är den enda hållbara lösningen.
  Det kan ju inte finnas någon som tycker att näthat är okej.

 • Kom in i matchen

  Nej det är, tro det eller ej, ni kvinnor som står för mesta av hatet själva. Det är väldigt grundlöst när du beskriver att många killar sysslar med näthat när du själv avlutar med att du var näthatare och vad det berodde på. Majoriteten av dina följare är kvinnor och inte män.

  Du får ta tag i dina daddy issues, ditt hat mot män är alldeles för genomskinligt och det är väl till viss mån befogat på grund av män som du har mött i verkliga livet, men tror du på allvar att det är män som näthatar dig mest?

  • alexandra

   Kul att denna kommentar kom från en.. wait for it.. Man! 😉

   • Kom in i matchen

    Det framgår väl ganska tydligt i min text att jag är kille. Ser du det inlägget som näthat också för jag förstår inte vad du menar :)?

    Poängen är att du ska vara försiktig med att direkt hänga ut att det exempelvis är mest män som näthatar. Det blir väldigt förvirrande för dina unga fans. Hur kommer det sig att Bianca Ingrosso häromdagen sa att det är drygt
    98 % kvinnor som näthatar henne. Skulle det vara så stor skillnad mellan henne och dig?

    Man måste visa källor och inte bara häva ur sig saker.
    Ha en trevlig dag

    • alexandra

     Ja och på din mailadress också. Marcus! Så i mitt fall är det mest killar, och det har jag statisk för. Sen vad som händer andra influensers vet jag inte, kan inte jämföra för vi är olika människor.

     Så med det sagt, sluta upp med näthaten och sluta kritisera. Mansgriseri är inget attraktivt.

     • Kom in i matchen

      Tack för tipsen Alexandra, är fullt medveten om det, men att jag skulle vara en kritiserande mansgris som näthatar var väl lite att ta i, om det var så du menade?

      En man måste ju kunna ge konstruktiv kritik till en kvinna utan att bli kallad diverse saker, håller du inte med om det? Däremot ber jag om ursäkt att jag skrev att du skulle ta tag i dina daddy issues, det var inte konstruktivt.

     • alexandra

      Haha kul att du insåg det, hoppas du inser att det gjorde dig till ett nättroll också 🙂

    • Bella 2

     Vad otrevlig du är Kissie. Bara för att han är man behöver du inte hoppa på han😊

 • Denice Gustavsson

  Väldigt bra skrivet och en väldigt viktig text. Såg att på 3dje raden saknas de nog ”inte” elak. Och sen står de trasig själV, tror du menar själ. Och även när jag ”sker” själv. Ska nog vara skrev.

  Som sagt en väldigt viktig text med ett viktigt ämne så kände att du kanske vill rätta till dessa ord ☺.

  Tragiskt att du ska behöva skriva om detta ens men starkt av dig att bemöta de och även visa detta haters att du, kanske innan dom själva förstått de vet vad det i grunden handlar om. Att det är dom själva som har problem som inte har med dig att göra alls. Kanske kan din text få någon av dom att komma till insikt med sitt verkliga problem.

  Du är grymt stark. Fortsätt med de.

 • Pia Widlund

  Den svenska avundsjukan, så dåligt! Du är stark som tar upp ämnet, tyvärr tror jag att nättrollen alltid kommer att finnas kvar. Trasiga människor som har för lite att göra!

 • Läsare

  Hej Kissie du behöver inte oroa dig för sånamänniskor. jag tycker dina videor så bra

 • Emma

  Usch för nättroll.. Älskar dig Alexandra! Du är BÄST!!

 • Helena Schutte

  Alexandra, det är stort av dig att ta upp nättroll (igen) så att unga människor ser att deras förebild (som är fantastisk) också utsätts för hat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *