#TBT

Vi kör en liten throwback thursday till i våras när jag åkte till Berlin med ett härligt gäng 🙂 Vi var ju där för att träna, äta mycket vegetarisk och ha det skoj. Det blev ju väldigt mycket raw food under den resan och det pallade lixom inte min mage med så den vart ju helt uppblåst och jag hade superont i mage i flera dagar efter resan haha… Det visar sig att en kropp inte klarar hur mycket dadlar som helst, lol. Nej men jag gillar ju verkligen vegetarisk mat och äter det mesta dels av tiden, men raw food  är faktiskt ingenting för mig. Något litet ibland om jag ska styrketräna eller springa långt, absolut men annars skippa jag hellre det så jag slipper glasig mage. Sorry för för mycket information hehe…

Vi fick ju testa på yoga där borta, cykla genom hela staden (älskade det), boxning och lite annat. Tyvärr deltog jag inte under boxningspasset för jag var sååå bakis.. Minns det så väl, för jag hade fått i mig 2 glas kvällen innan och det fick mig att må piss! Är inte det så konstigt? Att vissa gånger klarar man ingenting och andra kvällar kan jag festa till 5 och ändå må helt ok.. Men aja, jag fick hänga med på sidan och heja på dom andra så det gick ju bra ändå 🙂

När jag tänker efter har jag hunnit göra så fruktansvärt mycket den här sommaren.. Har nästan tappat räkningen över hur många gånger jag har rest nu. Lyxproblem!

alexandra kissie nilsson träning

alexandra kissie nilsson träningskläder

alexandra kissie nilsson ellen bergström

alexandra kissie nilsson yoga

alexandra kissie nilsson yoga

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *