Cosy..

Hej hej!

Jag har haft en så lyxig morgon, fick kaffe och frukost i sängen. Vi tittade klart filmen från igårkväll (vi lyckades somna i mitten nånstans hehe) och myste lite. Sen gick Andreas ut med hundarna och jag dammsög lite medan. Skönt att få det gjort! Nu ska jag strax ut på en liten pw tänkte jag innan jag börjar klippa dagen video som ska upp om några timmar på youtube 🙂 Sen har jag ett möte och det är ungefär det som står på dagens schema. Om jag inte har glömt något.. Kännas nästan som det.. Får dubbelkolla allt haha! Jag är tyvärr en expert på att virra ihop det!

Men en hel del arbete på datorn kommer behövas göras.. Har fått moodbords skickat till mig för lanseringen av mina smycken nu, kommer bli så bra!! En mysig intim frukost, vegetariskt, blommor och väldigt Instargam-vänligt hehe 😉 Undra om det kommer bli ett nytt ord i ordboken sen, för det är ju faktist en grej. Sen ska lite intervjuer bokas in, för det börjar ju närma sig boksläppet.. Känns som jag har tjatat om min nya bok hur länge som helst nu, eller hur?!

Hur mysigt är inte denna tröja? 🙂 Så fin, den är från Chiquelle. Tyvärr är den lite stickig i materialet så det gäller att ha något under. Jag körde på en vit t-shirt bara och då vart det genast bättre.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *