Inlägget innehåller reklam för byalexandranilsson.se

Sitter och tittar lite på nya fransar som vi ska ta in till byalexandra.se 🙂 Har hittat några väldigt fina modeller och jag vill gärna ha er åsikt! För vi börjar närma oss både jul och nyår, och då vill man ju gärna ha lite mer volym på fransarna. Iaf jag! 😉 Så det står just nu mellan dessa 6 varianter, och kanske en frans med magneter. Är inte 100 % sker på magnetfransarna än för jag måste testa dom först så jag verkligen kan stå för dom.. Vet ju inte hur dom funkar, men har jag förstått det rätt så är de alltså magneter som sitter på så slipper man kleta med limm. Någon av er som har hunnit testa det än?

Sen kommer det ske lite roliga grejer mot nyår också, så håll utkik på både hemsidan och på instagram-kontot @byalexandranilsson 🙂 Men först får ni gärna hjälpa mig välja ut vilka fransar ni gillar mest, så ska jag se till att ta in dom och göra något riktigt nice till årsskiftet. Wiie!!

alexandra kissie nilsson fransar

Här har jag på mig ”Lola” – LÄNK 

alexandra kissie nilsson fransar

Här har jag på mig ”Chloe” – LÄNK

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (30)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *