Hej på er! Är fullt upptagen med jobb.. Planerar lansering för smycken (ska lanseras nästa månad) och jobbar för fullt med boken. Den redigeras och måste bli klar snart så den kan börjar tryckas så vi får ut den till lansering. Den 6e ska ju boken ut i butikerna! Så nu får vi lägga i en högre växel så allting blir klart. Lite stressigt, men såklart väldigt kul!

Förutom jobb ska göra en till resning här hemma i garderoben.. Jag försöker ju dra ner på mitt shoppande och ett sätt att göra det på är att när ett plagg kommer in måste jag göra mig av med minst ett.. Jag vill ju ha massa beige, nudefärgat och koftor i kashmir. Vill också ha nya snygga stövlar haha.. Det är ju så svårt att hålla i plånboken på hösten när alla snygga kläder kommer i butikerna!

Så i höst kommer jag köra på lager-på-lager, beige, nude, beige, leopardmönster, lackiga skor och stövlar.. Mysiga halsdukar osv 🙂 Nu får hösen gärna komma!

Nude + beige + brown.

Oversized knits..

Over knee boots!

Leo!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *