Helgvlogg, wihoo!

Wihoo nu är äntligen helg-vloggen uppe! Tog lite tid för mig att klippa den för jag är så himla seg i hjärnan idag haha.. Dagen efter funkar inte jag, känns som jag är slö, korkad och allmänt seg lixom.. Blir ni också så? Så istället för att klippa ihop denna på en timme tog det mig över 3 timmar! 3 timmar, förstår ni hur lång tid det är för en video?! Herregud.. Men jag tyckte det vart bra fast jag var inte på topp, så hoppas ni gillar den.

Den innehåller lite allt möjligt, lite från min föreläsning, hos läkaren där jag spanar in nya tuttar, fotograferas av Andreas och annat skoj 🙂 Avslutade precis när han halvnakna servitören kommer in och vill bjuda på body shots, då kände jag att det vart för spårat haha!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (8)
 • Strongmama

  Jag .. fullkomligt… ääälskar denna video!!!
  Tack snälla för att du delade med dig av boobs info, behövde det sååå kan jag säga.
  Tack för ett sånt roligt, ärligt vlogg inlägg!

 • Diana

  Alexandra, vilken härlig video. Vad kul det är att se dig i rörligt moment och höra hur du förändrats. Jag ser inte ofta på dina videon (hinner inte alltid) men tycker att de är så härliga och det är underbart att se den person du är idag mot den du var förr. Självklart mognar man men du har ju blivit så mycket bättre på ALLT. Love it. Så du, så äkta.
  Och det där du säger om att man blir äldre och mer natural, yes its true! Men du ska veta att du är ju såå snygg idag, (det har du alltid varit) men ju mer natural du blir, desto mer vacker blir du fina Xandra.
  Kram!

 • Karl

  Jag tror framtidens arkeologer kommer ha ett och annat att fundera på när hittar silikontuttar. xD

 • Kia

  Alltså….du opade ju dig på proforma för inte allt för många år sen då du bytte dina befintliga implantat mot större. Och proforma använder främst mentor-implantat. Runda…som är precis samma typ som de du visade upp i videon. Så förvänta dig inte att formen blir så annorlunda. Jag har också opat mig på proforma o min kirurg visade precis samma grej som du visade i videon med implantatens form. Men tar du mindre strl så kanske det ser mer ”äkta”ut ändå.

 • Emelie

  Älskar detta inlägget det är så naturligt och ärligt riktigt bra!! Tack för info ang tuttar naturlighet tror många tjejer behöver detta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *