I do not look like this today..

Innehåller reklam för byalexandranilsson

Hej.. Alltså idag mår jag inte bra, herregud vilken huvudvärk jag har 🙁 Jag var ute en sväng igår, men jag vet inte vad som hände för det sa bara BOM och jag var kalasfull. Haha tanten Alexandra klarar inte trycket.. Så jag ser alltså inte såhär pigg ut som jag gör på bilden nedanför. Tvärt om.. Men jag ska bespara er den synen, cause it aint pretty..

Så är på min andra kopp kaffe just nu, har slängt in en filt i tvättmaskinen för Zacco har spytt ner den under natten och inväntar att alveolen ska kicka in.. Låter härligt va? 😉 Jag har tyvärr en hel del att göra idag så jag får försöka ignorera baksmällan. Ska skicka iväg grejer från auktionen, klippa helg-vloggen, fakturera och lite annat.. Det sistnämnda känns ju dock ok, pengar har en tendens att få mig att må bättre lol.

Har på mig mina fransar här 🙂 Använt detta par minst 5 gånger nu haha.. Använder LOLA *klick*

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (17)

You might also like

Josephine Qvist - IBLAND BLIR DET INTE SOM MAN TÄNKT SIG Josephine Qvist - GODMORGON Josephine Qvist - PODD DAGS! Caroline Roxy - Görnvälns slott

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *