Dagens outfit

Hej, hoppas ni har en fantastisk lördag 🙂 Jag har haft det så mysigt. Planen var att jag skulle ha fotat med Malin imorse, så gick upp redan vid 7-tiden för att göra mig iordning. Men det regnade då så vi ställde in det och tänkte köra imorgon istället.. Så jag gick tillbaka till sängen, somnade om, vaknade upp vid 10 tiden. Då gjorde jag lite frukost till mig och Andreas som bestod av bananpankakor, vaniljkvarg och frukt. Sen åkte vi ut för en promenad vid Drottninghom 🙂 Så mysigt! Andreas fick ställa upp som fotograf också, har ett samarbete med på Instagram som ska upp snart nämligen.. Men Andreas är så bra för han förstår mig 100 %, han klagar inte utan han vet att detta är hur min verksamhet ser ut. Vi är ett sånt bra team!

Jag tycker vädret idag är helt underbart 🙂 Perfekt höstdag, inte för kallt och inte för varmt, soligt men också lite kyligt ibland så en mysig tröja funkar utmärkt. Åh kan det inte vara såhär hela hösten? Då hade jag älskat den här årstiden.. Sålänge det är såhär fint ute rekommenderar jag er att ta er ut till Drottningholm, det är en sån fin park där och det finns också mysiga platser att fika på. Sen kan man ju ta med hundarna då hundöarna ligger precis där.

Nu ska jag fixa iordning kampanjen och sen vila upp mig inför ikväll 🙂 Vad har ni för planer för dagen?

alexandra kissie nilsson klänning

alexandra kissie nilsson klänning

alexandra kissie nilsson klänning

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (19)

You might also like

Caroline Roxy - Görnvälns slott Josephine Qvist - GODMORGON Josephine Qvist - MEN ÄNTLIGEN FUNKAR DET Josephine Qvist - IBLAND BLIR DET INTE SOM MAN TÄNKT SIG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *