Fredagslistan

Humör idag?

Gått upp och ner faktiskt. Vaknade med att huvudvärken var kvar efter gårdagen, men känns bättre mitt på dagen. Sen går det ner igen när jag sätter mig med jobbgrejer (inget allvarligt dock) och nu är det bra igen haha.. Som det brukar vara dock, livet som känslomänniska lixom..

Helgens planer?

Idag ska jag ta det lugnt, har nyss varit hos en läkare. Tänkte skriva klart detta inlägg och sen städa lite innan jag hämtar Andreas på flygplatsen. Han har varit i Kalmar för jobb.. Men imorgon ska jag träffa Issa för att dricka drinkar, mys!

Om du fick välja vem i världen du skulle äta middag med imorgon kväll, vilka hade du valt?

Nu blir det ju middag högst troligt med Issa, och det är jag väldigt glad över såklart då det var min idé. Så jag får väl säga Issa då, vill inte äta med någon imorgon som jag inte känner. Har lixom ingen lust för det 🙂

Veckans snällaste?

Alltså mina följare som skriver privat till mig på insta dm, ni är så underbara!! ♥ Ni ger mig mer kärleksförklaringar än vad min sambo gör haha..

Veckans framsteg?

Förelsningen igår, var inte alls nervös (fast en liten kille gick förbi mig innan och sa ”ska någon pussy upp på scenen nu”) för att visa sig cool inför sina polare. Kände lixom att det inte rör mig i ryggen längre. Winning, vuxenpoäng osv.

Veckans sämsta?

Ja att jag fick ögonmigrän igår eller vad det nu kallades.. Kändes ju jäkligt, onödgt lixom! Men jag är glad att det hände på kvällen och inte tidigare under dagen.

Veckans konstigaste?

Fick ett mail från ett företag som vill att jag ska göra reklam för en ”tuggleksak” som ska träna munnen. Han skrev såhär ”en liten silikonboll, som man har i munnen och biter på för att träna alla de små musklerna ansiktet. Det ökar blodcirkulationen, stramar åt huden, hjälper till att föra bort slaggprodukter, allt för ett mer ”estetiskt” utseende mm.. ” – lixom what?! Really?! Skrattade högt när jag fick det mailet haha, aldrig i livet att jag stoppar in deras konstiga leksak för att tugga på så jag ska få ett finare utseende.

Veckans tanke?

Hur tänkte grabben ovanför egentligen med sin affärsidé? Tror han att det kommer slå igenom och har han testat produkten själv? Har han bevis att slaggprodukter försvinner? Så många frågor..

Sen funderar jag på hur människor tänker som tycker att jag inte ska köpa mig en väska, och tänka på dom mer ”behövande” istället? Ska man tänka så så får inte ni köpa er en chokladkaka för det kanske jag anser vara lyxkonsumtion, du behöver ju inte den där kakan.. GE DEN TILL NÅGON ANNAN! Nej tycker folk ska sluta vara så dömande och säga åt andra vad som ska göra och inte göra…

Vad var det roligaste som hände i veckan?

Tänkte skriva mailet ovanför haha men nej då.. Måste säga föreläsningen, tycker det är så oerhört givande alltså 🙂 Växer som person efter varje gång och blir modigare och modigare.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (18)

You might also like

Caroline Roxy - 3 månader till jul Caroline Roxy - Görnvälns slott Josephine Qvist - MEN ÄNTLIGEN FUNKAR DET Josephine Qvist - NEJ JAG KOMMER INTE SLUTA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *