Gör dig redo för hösten!

Inlägget innehåller adlinks

Ligger hemma helt slut i soffan.. Vart helt sänkt efter dagens jobb, men jag sak rycka upp mig och ta mig till gymmet. Jag kommer må så mycket bättre efter 🙂 Det är så viktigt att träna under hösten tycker jag, det gör att man får mer energi och man blir helt enkelt piggare. Så skippa inte det nu bara för det är kallt ute!

Hittade ett gammalt inlägg från 2016 om några tips inför hösten. Tyckte dom var ganska bra så delar dom här igen 🙂

Tänd doftljus och gör det fint hemma. Älskar att tända massa doftljus hemma, det ökar ju mysfaktor rejält! Sen tycker jag också om att städa och göra det extra fint hemma, känns så mycket mysigare att komma hem då.

Hoppa inte över träningen! Bara för du inte ska visa dig i bikini under den närmsta perioden så betyder det inte att du ska hoppa över träningen. Att träna gör att du mår bra och blir piggare. Sen blir man ju snyggare också 😉

Unna dig. En ny topp, en ansiktsbehandling, en massage.. Ja vad som helst, unna dig under hösten 🙂 Det bästa jag vet är att unna mig med olika skönhetsbehandlingar, men det är ingen nyhet va? 😉

Gå upp tidigare på dagen. Solen går ju ner tidigare under hösten, så se till att gå upp tidigare på dagen så du utnyttjar alla timmar då det är ljust ute.

Ha något att se fram emot. Planera in en myskväll med tjejerna, eller kanske en härlig weekend till London! 🙂 Letar på rätt hemsidor kan man hitta biljetter till riktigt bra priser. Jag älskar att åka till London under hösten, nya människor, nya klubbar, nya butiker och nya minnen.

Gå på dejter! Det finns ju ingenting som värmer än mer än vad kärlek gör 😉 Spelar ingen roll om du är singel eller inte, ge dig ut på den där tinder-dejten. Har du ett förhållande, ja men gå ut på middag och lyxa till det 🙂

Varm jacka + varma skor. Jag är en expert på att köpa jackor och skor som tyvärr inte är gjorda för höst. Så det slutar med att jag småfryser hela tiden, och då blir inte hösten rolig. Investera i en ordentlig (men snygg) jacka och ordentliga skor så håller du dig varm och snygg genom hela hösten.

Glansiga stövletter – LÄNK // Glansiga stövletter – LÄNK // Fluffig jacka – LÄNK // Vit stickad tröja – LÄNK // Ljus – LÄNK // Kudde – LÄNK // Parfym – LÄNK // Kopp – LÄNK //

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (14)
 • Josefine

  Agree! Ut i friska luften, gott folk! 😊 🌸

  http://nouw.com/sjosefine

 • Pia Widlund

  Ja, hösten är mörk och lite trist, men kan även göras mysig om man hittar på rätt saker. Doftljus, massage, ansiktsbehandling och träning. Sen kan vintern komma! Och några nya, härliga och tjocka tröjor förstås.

 • j

  Hösten är ju bäst. Får så mycket energi av att många blir lite mer inåtvända och accepterar fler myskvällar hemma eller på nått fik framför en heldag på stranden.

  Komiskt det där med träningen.. Den huvudsakliga anledning till att träna bör kanske inte vara att man ska eller inte ska komma i sin bikini och vara snygg. Det är ju sekundärt jämfört med allt annat det ger

  • alexandra

   Jag vet, jag har insett typ senaste året hur bra träningen är för annat. Eller jag har ju alltid vetat det, men jag har börjat fokusera mer på det nu 😀

 • MT

  Härligt att se att du är en så bra och ansvarsfull hundägare 👍
  Ett tips i välmening, närmsta veckorna/månaden håll koll på C så hon inte får ökad törst, blir slö eller börjar kissa inne.
  Även om hon skulle få flytningar, för efter en abortspruta kan hundar få en ökad risk för pyo.

 • Lina

  Vad är du för feminist egentligen? Har vi inte kommit långt nu så man ska sluta fatshamea.

  Att du tycker man är snyggare när man tränar för att man blir smalare kan du hålla för dig själv. Sprid inte ut det. Det går emot allt du säger att du står för. Tappade verkligen respekten för dig nu och hoppas fler inser att ditt feministiska snack till stor del är PR och vad du egentligen inte tycker.

  Shit pommfritt. Brukar inte kommentera bloggar men detta kan inte gå förbi obemärkt.

  • Zeynep

   Kan alla sluta koppla Allting till. Feminismen? Och därav sluta ifrågasätta andras ”feminism”? Det är just pga sånt ordet femisint blivit så meningslöst i mångas öron. För man ska koppla det till allt och bli en extremist istället. Om jag ska gå på samma spår som du gör, så vad är du för feminist att tacka ner en annan kvinna? Usch, spyr på hur alla blivit olika slags vakter, allt är inte svart eller vitt…

  • alexandra

   Skrev jag att man ska träna för att bli smal? NEJ. Läs om och sluta hoppa på mig i onödan. Nu letar du fel.

   • Lina

    Du skriver att man blir snyggare för att man tränar, vilket menas med att man blir snyggare för att man blir smalare/starkare eller?

    Och ja Yepsep, jag kopplar detta till feminismen för Kissie går på så hårt gällande feminismen. Går man på så hårt så menar jag att man kan få förklara sig emellanåt när man skriver såhär, i mina ögon, klumpigt.

    • alexandra

     Snyggare blir vi väl alla när vi mår bra? En kropp som inte rör på sig är inte en kropp som mår bra. Enkelt. Sen om man är smal, kurvig, rak eller whatever det KVITTAR! Letar du fel kommer du hitta fel, så enkelt är det.

    • Zeynep

     Du är både kvinnoförtryckare och rasist, eller läste du mitt namn fel? Jag tycker du ska skaka av dig din fula attityd istället för att sprida agg som du förmodligen går runt och samlar på dig om dagarna och sedan spyr upp det på folk över nätet. Och sluta skrämma folk med din snedvridna feminist uppfattning som du försöker sprida, träna istället för att bli en god medmänniska.. Och be en anhörig om en kram för det verkar du behöva.. Du har väll förmodligen röstat på SD oxå? Med den feministiska uppfattningen som du har..
     Önskar dig ett liv med kärlek och trevlig helg!

     Kissie – you go girl❤️

     • Lina

      Men hello Zeynep,
      Sorry för att jag läste ditt namn i all hast och det blev fel.

      Men kom igen, denna konversation gick till dagisnivå direkt när du skrev att jag röstar på SD och att jag var rasist.

      Jag uppfattade det jag läste på det viset och blev provocerad tack vare det. Inget mer än så.

      Och jag köper inte riktigt det du skriver Alex, förstår hur du tänker men anser det vara fel. En kropp som inte tränar blir inte fulare bara för att den inte tränar. En kropp som inte tränar kan må bra ändå. Vilket menas med att den kan vara snyggare också.

      Klumpigt skrivet som sagt. Och nej, jag letar inte fel men blev väldigt provocerad av det du skrev. Thats it.

      Lämnar gärna Zeynep utanför denna konversation då personen i fråga inte har något vettigt, över huvud taget, att dela med sig av! Kram tillbaka till dig. Hoppas du får en annan syn på dina medmänniskor en dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *