Föreläsning för svenska kyrkan

Händelserik dag idag.. Jag började dagen hos veterinären för att ta reda på om Chloé verkligen var gravid, och det var hon stackarn. Hon hade 2 valpar i magen 🙁 Så det var lite sorgligt att behöva ge henne abortsprutan, men hon är för gammal helt enkelt. Sen har hon ju sitt trasiga bakben.. Jag undrar om hon känner av att hon är gravid och kanske blir ledsen sen när det inte kommer några bebisar?

Direkt efter det åkte jag hem, bytte och om och sen körde jag mot Järna för där hade jag ju en föreläsning som väntade mig. Det var för svenska kyrkan denna gång. Den här gången pratade jag om näthat, vad det kan ha för konsekvenser samt hur man bör tänka så man inte själv råkar förvandlas till ett nättroll. Det var roligt och väldigt givande, tjejerna tog verkligen åt sig vilket kändes kul! Stannade kvar en stund och pratade med dom och alla var så fina ♥

Känns så himla roligt att föreläsa för jag känner hur jag blir mer och mer bekväm. Nu var jag nästan inte alls nervös och jag vågade improvisera mer. Det gäller ju att våga röra sig på scenen dessutom, det kommer mer och mer det med 🙂 Men bästa är nog ändå att nervositeten börjar försvinna, första gången ville jag typ sjunka genom jorden för jag var så rädd haha…

Börjar med en kort presentation av mig ifall någon inte vet vem jag är..

Alltså gått igenom nästan 1000 bilder, jag ser så konstig ut på alla haha! Jag gör massa miner och flaxar som en kråka med armarna..

Här såg jag näsan arg ut, men det var jag inte 😉 

Efter pratade vi tjejer om allt möjligt, men mest mobbning och skolan.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (8)

You might also like

Caroline Roxy - 3 månader till jul Caroline Roxy - Görnvälns slott Josephine Qvist - IDEALOFSWEDEN EVENT Josephine Qvist - NEJ JAG KOMMER INTE SLUTA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *