Back in Sweden

Hej på er! Är hemma nu i Sverige, kom faktiskt hem igårkväll men var så trött då så det blev ingen mer uppdatering. Men nu är det ”back to basic” igen och jag ska försöka uppdatera som vanligt. Gäller ju youtube också, missade tyvärr att lägga ut en video i söndags som ni säkert märkte men det kommer upp en video på onsdag och sen blir det som vanligt igen 🙂

Såhär ser min vecka ut, på ett ungefär! Mina veckor har en tendens att ändras minst 10 gånger haha.. Extra spännande är det ju såklart med föreläsningen, det är Svenska kyrkan som har bokat mig denna gång.

Måndag: Kommer hem sent på kvällen från Italien.

Tisdag: Skypemöte med annonsör, möte med advokater, klippa videon som ska komma upp imorgon och planera inför föreläsning jag har på torsdag.

Onsdag: Förbereda powerpoint och sånt inför föreläsning.

Torsdag: Chloé ska på ultraljud för att se om hon har valpar i magen och beroende på resultat få abortspruta. Sen har jag en föreläsning om näthat, och på kvällen ska jag på ett event som en framtida annonsör ska hålla i.

Fredag: Jag ska träffa läkare för konsultation om mina bröst, jag vill ju operera om dom… Börjar bli dags!

Lördag/ Söndag: Ledigt, ska försöka träna och varva ner.

alexandra kissie nilsson capri

alexandra kissie nilsson capri italien

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *