Time files..

Oj måndag redan! Dessa dagar har gått så himla fort, nu är det lixom dags för oss att åka hem igen.. Men vi har haft det fantastiskt bra här i Italien 🙂 Igår åkte vi tillbaka till Capri för mamma ville besöka huset som tillhörde läkaren Axel Munthe. En vacker byggnad högt uppe i bergen med en magisk utsikt. Det fanns även vecka statyer, tavlor och annat fint att titta på. Detta är ju kanske inte riktigt min grej men detta har varit mammas dröm sen hon var liten att få åka hit. Så glad jag kunde hjälpa henne uppfylla den! Vi var där någon timme innan vi gick vidare. Då vart det drinkar och massa pasta, precis som det ska vara när man är här 😉

Vi tänkte shoppa lite, bland annat den där fina strandväskan som mamma håller i men dom tar såna överpriser här, på allt! Ett par flipflops med stenar på kan kosta över 2000 kr.. Det känner jag inte är värt det! Så jag får nöja mig med min nya väska ”bara” 🙂 Men köpte iaf med mig en flaska limincello hem, det kan vara mysigt att bjuda på någon gång..

Nu ska jag göra iordning mig och packa väskan igen, mamma är redan klar!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (22)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *