En dag på Capri med båt

Hej kära ni! 🙂

Vi har det så fantastiskt bra här. Igår åkte vi till den magiska ön Capri. Gick väldigt smidigt från Neapel, vi gick ner till kajen ich köpte biljetter och därefter tog vi en båt över. Tog bara 40-45 minuter. När man väl kom på plats möttes man av fantastiska vyer. Turkost vatten, romantiska båtar, söta små barer och restauranger.. Det var som en dröm! Vi började med att slå oss ner på en lemoncello-bar och tog en varsin drink. Sen kom mammas överraskning som var att vi skulle få åka ut med en båt under dagen. Mamma vart väldigt överraskad och hon såg ut att njuta exakt hela dagen, så himla kul att se 🙂 Vi drack prosecco, tittade på vackra berg, solade och hade så bra verkligen. Vi badade ju såklart också i det blåa vattnet, var så skönt! Dock vart jag som vanligt lite rädd för precis när jag hade hoppat upp ut båten såg vi en stor manet!! Herregud vilken panik jag kände då.. Typiskt mig att bli bränd för jag är så rädd för alla levande djur under vattnet.. Men jag klarade mig 😉

Efter båtturen promenerade vi runt lite. Vi såg flera söta butiker som vi tänkte besöka idag. Bland annat en väldigt cool vintage-butik med unika plagg från väldigt fina märken. Fick höra att Kim K handlar där, inte för det spelar mig någon roll men lite roligt ändå! På tal om kändisar såg vi flera riktigt stora stjärnor igår, Capri är verkligen ett kändistätt ställe! Vi ska ju tillbaka dit idag igen så vi får se vilka vi möter idag..

Obs: Glöm inte att rösta idag!

Limincello-drinkar, mums!

Haha mamma blev uppbjuden på dans av personalen..

Här snackar vi service.. 😉

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *