En dag i Neapel

Alltså mina fötter gör sååå ont efter den här dagen.. Vi har stan gått exakt hela dagen och vi har tagit väldigt få sittpauser. Dom gångerna vi datt ner var när vi skulle äta lunch och när vi tog en varsin aperol spitz på ett väldigt mysigt café som låg mitt i smeten. Annars har vi gått och gått.. Men vi har ju fått se väldigt mycket fint, det är ju så vackert här! 🙂 Många små barer, gulliga fik överallt och båtarna i vattnet är ju så fina! Vi ska ju faktiskt bege oss ut med en båt imorgon när vi ska ta oss till Capri. Längtar! Men dom bilderna kommer ni ju få se imorgon.

Så vad har jag lärt mig av italienarna då? Jo att männen är extremt flörtiga och kvinnorna är otrevliga, speciellt dom som jobbar i butikerna. Det slänga blickar och det är väldigt dålig service. Så himla tråkigt! Vart är girl powern här lixom? Jag är glad att det är nästan tvärt om hemma, i Sverige känns tjejer och kvinnor så glada och hjälpsamma. Så som det ska vara. Men nu när man är här är det bara att skaka av sig det, tänker inte låta bluckar förstöra något 🙂

Det blev lite shopping också.. Först köpte jag ett halsband till Leonora och ett matchande till mig själv, sen ett par byxor och sen ser ni själva vad jag köpte på sista bilden.. Har pratat om väskan förut!

PS. Föresten jag vill påminna er om min auktion som går ut om typ 12 timmar!! Alla pengar går ju till barncancerfonden och det finns mycket fint. Bland annat en ”hemlig goodiebag” med massa fint innehåll 😉 Kan avslöja att det finns bland annat grejer från ideal of sweden, Övernattning på Elite Hotels med go Dream, Presentkort på 1000 kronor från Nallebudet, Presentkort på 500 kronor från Mat.se, gratis auktioner hos tradera mm 😉

https://www.tradera.com/item/2805/320480522/hemlig-goodiebag

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (10)
 • Victoria

  Hah! Kvinnorna är svartsjuka på dig, de tror du ska stjäla deras män, är därför de glor surt. Du vet, du är exotisk därnere där alla är mörka med bruna ögon. En frisk fläkt med ljus hår, hy och ögon. Så det är klart att kvinnorna känner sig hotade men de tär helt fel sätt, de borde ge dig komplimanger istället för att racka ner.

  Den där drinken ser sjukt god ut iallafall men hatten Kissie, inte hatten! Aaarghhh!! Jag gömmer mig! 😀

 • Josefine

  Din mamma är så fin! 😍
  Du får köra ”girl power 👊” i nästa butik 😅

  http://nouw.com/sjosefine

 • Carla

  Konstigt! Jag har alltid fått vänlig och tillmötesgående service av italienska kvinnor i shops, barer, restauranger, hotell etc. i Italien. Ingen skillnad om det varit i nord- eller syditalien.
  Jag ser helt bra ut och chic och har aldrig märkt nåhon avundsjuka. Har själv varit vänlig och försökt lära mig de elementära hälsnings- och tack fraserna och litet italiensk konversering. Har alltid upplevt bara vänlighet från kvinnors sida.

  Reser ibland ensam på äventyrs resor och utforskar områden, gärna icke-turistiga och upplevt bara genuin nyfikenhet.

  Italienska män dock ÄR flirtiga i det stora hela : )
  Undantag finns. Här träffat fantastiska, smarta diskussionsglada män utan flörtig sida, bara annars karismatiskt artiga som bjudit på middag etc.

  Härliga Italien!

 • M

  Alltså din mamma, riktigt vacker kvinna!
  Servicen i vissa länder är verkligen annorlunda mot Sverige, riktigt kass när vi var i Venedig tex (tills de fattade att vi inte var amerikaner, verkade ej vara poppis 😄). Samma sak när vi är hos min släkt i en småstad i Polen, k-a-t-a-s-t-r-o-f! Nästan så man får en chock när man efter en vistelse sedan kommer till Wawa eller någon annan storstad och möts av ett leende bakom kassan eller servicemind’ade människor i affärer/restauranger.

 • Ina

  Åh åh du måste äta på pizzeria da Michele som sägs ha godast pizza i världen och är med i filmen eat pray love! Vi käkade där och det var så gott!

 • Jag

  Hur känner du o Mehrangiz varandra?

 • Nina

  Brukar inte kommentera men måste bara säga att gud vad vacker din mamma är! 😍
  Om jag ser så bra ut när jag blir äldre kommer jag skatta mig lycklig 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *