Blue neon lights

Hej på er!

Har haft fullt upp hela förmiddagen, precis som vanlig. Först åkte jag till Forma Vita för att fixa till kinderna lite efter att jag tog bort allt fillers. Känns mycket bättre nu och resultatet är jämnare, naturligare och passar mig bättre 🙂 Ni får se sen såklart. Just nu håller jag på att klippa ihop dagens vlogg som ska upp på youtube, den borde vara klar inom någon timme iaf..

Efter det ska jag kika på mina citat från den där intervjun som jag gjorde, och sen ska jag väl börja väskan för imorgonbitti åker vi! Det ska vara väldigt varmt i Italien just nu så baddräkten och solkräm ska med. Åh vad jag längtar nu!

Föresten så testade jag och Malin att fota vid några ljusrör som vi passade i en butik, visst vart det lite häftigt? 🙂

Bilder: Malin Göransson

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *