Jag tycker inte det är lika mycket snack nu längre om att bloggare, eller influensers som det heter idag inte är ett riktigt jobb. Det känns skönt att det fjantsnacket äntligen har börjat släppa! Är det så att folk faktiskt börjar inse hur mycket tid och energi det läggs ner på detta..? Jag har ju insett att jag har börjat jobba ännu hårdare på senaste, jag kan nästan tycka att jag har varit lite lat innan.. Jag kunde tycka att allt var superjobbigt, förstod inte hur andra fick ihop det med flera videos i veckan, flera inlägg om dagen och hinna med allting annat. Men nu lyckas jag på något konstigt sätt med allting och har ett jäkligt bra flow 🙂

Men jag kanske också att jag måste snart ta en paus, kanske en helg utan någon telefon eller dator så min hjärna inte ruttnar bort, haha… Eller som mamma sa när jag var lite, att mina ögon skulle bli fyrkantiga om jag stirrade på en skärm för länge. Nu när jag ska Neapel med mamma på torsdag ska vi ju jobba där med, faktiskt fått med mamma på jobbet 😉 Både kul och mindre kul, för det betyder ju såklart att jag måste fokusera på jobbet och inte helt kunna ta semester helt och hållet. Så man kan se det som att jag har all frihet jag kan önska utan att någonsin ha semester. 

Men på tal om det så ska jag fortsätta jobba nu, ska fixa bilder till kvällens kampanj och sen kika igenom alla bilder från plåtningen med UR&PENN 🙂 Ska välja ut dom som jag tycker bäst om sen ska dom fixas iordning.

Får lite feeling ibland och fotar Malin istället 😉

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (15)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *