Rakt eller lockigt?

Hej!

Ligger fortfarande i sängen (haha) och jobbar härifrån. Men det känns ok att göra så när det är lördag 😉 Eller hur? Jag har faktiskt fått massa gjort så det känns bra. Ska nu försöka röra mig upp för jag vill ta mig till gymmet och sedan måste jag hämta ut ett paket. Har beställt kläder till mig själv och mamma som vi kan ha på oss nu när vi åker till Italien, längtar sååå! Det ska bli så kul att få åka iväg med mammsen, bara hon och jag. Vi har inte gjort något sånt tidigare.

Igår var mina vänner Malin och Michelle över på vego-taco-mys 🙂 Så mysigt att bara sitta och ta det lugnt hemma i mjukiskläderna. Det var ju ganska tråkigt väder igår så det lockade inte alls att gå ut.. Så vi lagade mat, drack lite bubbel, åt godis och hade det trevligt fram tills klockan vart nästan 12. Jag insåg under middagen att jag inte hade träffat Malin på nästan ett år?! Alltså hur kan tiden gå så jäkla fort? Det är lite läskigt nästan…

Föresten, vad tycker ni.. Rakt eller lockigt hår? Såhär såg mitt hår ut innan jag fick det stylat vs efter jag fått det stylat.. 🙂

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (20)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *