Känns faktiskt riktigt roligt att vara ”tillbaka” på youtube även om ag aldrig riktigt har varit borta.. Det var en period där jag bara helt enkelt tyckte youtube var sjukt tråkigt och överdrivet. Det kan jag iof tycka nu också, men jag har helt slutat titta på youtubers. Jag tittar inte ens på Amirs videos för det tilltalar mig inte. Men jag tycker ju om honom privat, haha! Konstigt va? Men jag tycker tyvärr många sätter på en hetsig roll som jag inte tycker är behaglig..

Nu tittar jag ju inte på andra youtubers och det tror jag är en fördel för då råkar jag inte göra som någon annan, utan jag gör min grej nu! Och inte för att vara mallig på något vis men jag tycker verkligen att mina vloggar är sjukt bra.. Bra kvalité och massa roligt innehåll, allt från fotografering till familjemys och djupare snack. Får man säga så eller är det provocerande?

Här nedanför är mina 4 senaste videos, bara att klicka på dom så kommer ni till videorna!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (34)
 • Linda

  Din youtube kanal är på väg starkt uppåt medans det känns som att många av de större är på väg ner.

  Dina vloggar känns personliga, roliga och genuina och du är en himla härlig person att följa. Detsamma gäller Andreas.

  Tummen upp från mig 👍🏻😀

 • Cecilia

  Du gör ju youtube bara för pengarnas skull. Inte för att du tycker om det. Det är synd.

 • Jag

  Dina vloggar är bra på alla sätt. Men ja, säkert nån som blir provocerad och måste spy galla i vanlig ordning.

 • S

  Hahaha! Alltid så bra humor 😹

 • Sussi Brussi

  Jag pallar snart inte mer!

  Läs om hur branden höll på ta mitt liv i min trädgård. 5 steg om hur man undviker liknande situation.

  https://nouw.com/sassabassa/pallar-snart-inte-mer-34465085

 • Cornelia

  Håller med, så många Youtubers som känns så… Hajpade? Det är höga gälla röster och höjda ögonbryn och show liksom, känns som man tittar på barnprogram… Det Blir för mycket liksom! Har precis börjat kolla dina videos, hade fördomen om att du var likadan och orkade inte en till galen hyper människa men så fel jag hade!

  • alexandra

   Gud vad glad jag blir att höra det, för jag försöker verkligen dra ner tempot och inte köra något barnprogram (samtidigt man fortfarande är underhållande lixom).

 • Sandra

  Kan bara instämma. Amirs vloggar är ju bara till för småbarn. Sådan teaterapa och fjant så det finns inte! Och tänket man på hans ålder med så är det verkligen stört. Nu har han börjat prata om bögsex med och man skäms över att han bara sjunkit så lågt. Helen Torsgården är bäst, och kommer alltid vara så.

  • Madelene Nilsson

   Amir är en sån som pratar först och tänker sen. Men jag gillar honom. Han vågar prata och vågar vara sig själv. Sen att han snackar mycket sex tycker jag bara är roligt! Skönt med folk som är så öppna 😊

   • Sandra

    Amir är snart 30 år och då borde han växa upp snart. Och bara vetskapen om att han spelar ett spel för att få fler följare gör så att man inte gillar honom. Detta ”Hey Guyyz” hela tiden, det överdrivna flaxande med fingrar och armar, sättet han gör sig till då han pratar och dramatisering. Rubrikerna till vloggarna stämmer heller aldrig och detta med pga att få fler tittare. Väldigt mycket överdriv och spex. Men visst…unga människor verkar ju gå på det och han tjänar ju massor på detta. Vissa saker är han ärlig med men väldigt mycket är lögner och teater.

    • Moa

     Håller med. Och det värsta han sa nu är att han har sex med gifta män och tycker det är helt OK!? Vilket fint och vuxet föredöme för unga personer?! Vissa gör ju allt som deras youtubers säger bara för att de har dessa som ”förebilder” och de vet ju inte bättre om de är unga! (och dumma) Men detta visar ännu mer hur Amir fungerar. USCH! Hoppas hans kolle när han nu får någon kommer vara otrogen så får vi se om han tycker det är lika roligt! Vilken syn har han då på dessa gifta mäns fruar som lever med dessa som har sex med Amir bakom ryggen! Ingen respekt alls!

    • Madelene Nilsson

     Antar att det är en smaksak 🙂

 • Mjölk2

  Sandra Lindahl är bäst, finns ingen roligare och mer äkta på Youtube

 • Anonym

  Sandra Lindahl och Helen Torsgården är de bästa Youtubes! De andra kan gå och dra sitt gamla täcke över sig och st annat där tills de söker ett annat jobb. 💭

 • Sabina

  Tycker också dina är bäst alltså. Du är väldigt rolig och känns inte som att du sätter på någon fejkad personlighet eller så. 🙂

 • Vicky

  Det jag gillar med dina videos är att även om dom är korta så lyckas du ändå få med mycket material och bra kvalitet om du förstår hur jag menar! 🙂

 • 🎀

  Nja. Synd bara att du är så otroligt ointressant som person och totalt saknar energi eller personlighet.. Men du har ju tur att din kille livar upp vloggarna lite åt dig iallafall.

 • S

  Isabelle Strömberg är helt klart min favorityoutuber!

  • Moa

   Det enda hon gör är att sminka sig så sjukt överdrivet mycket pga dåligt självförtroende och står och poserar hela dagarna. Och skönhetsoperationer såklart så man vet inte egentligen hur hon ser ut. Sedan dricker hon ofta alkohol och gör bort sig om hon nu inte sitter instängd i sin bubbla. Hon mår inte bra.

   • S

    Oj det märks ju tydligt att du aldrig kollat på hennes videor utan bara är väldigt avundsjuk 🙁 sprid kärlek, inte hat!

    • Moa

     Jo jag tittar alltid på hennes videos och läser hennes blogg så därför jag har dessa fakta.
     Varför följer jag henne då? Jo för jag tycker bara synd om henne och ser hur dåligt hon mår. Och sådant intresserar mig just för att jag jobbar med psykiskt sjuka/deprimerade personer.

     • S

      Så elak och osympatisk som du verkar vara så hoppas jag verkligen inte att du jobbar med psykiskt sjuka och deprimerade personer på riktigt. Luktar troll kommentar 🙂

   • Clotile

    Håller helt med dig Moa. Hon är så falsk usch

 • Sofia - bipolär och fd laestadian

  Klart du får säga det! Själv gillar jag dock ”temavideos” typ när du visade saker du ångrar att du köpt 😀 Du borde göra en video med ”25 saker i min lägenhet” och liknande! 🙂

  • alexandra

   Ok kul att du säger det för jag har funderat lite på vad som funkar bäst och just nu verkar det vara temavideos för dom får högst tittarsiffror.

 • Ss

  Sjukt bra videos. Men lite konstruktiv kritik: vita texten som du har med är bog NO No. Ser amatörishh ut 😅 typ billigt ( vet ej hur jag ska förklara )
  Annars bästa du

  • alexandra

   Jag förstår inte vad du menar, texten som är på framsidan? 🙂 Den kan jag ju byta ut såklart!

   • Ss

    Aa exakt ! Alltså den vita feta texten som är med på första sidan /början av videon . Du är mer girly och skulle passa i kursiv mindre stil och i stilrent svart eller ljusare färg . Om du förstår vad jag menar.
    Annars dina bloggar och youtube material är on point ! Aldrig jämnt att något är dåligt eller mindre bra 👍🏻👍🏻

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *