Avslutningen av FW

Hej på er!

Sorry hann inte blogga mer igår jag hade fullt upp. Men jag ska dela med mig av vad jag gjorde igår nu. Jag fick ju agera modell under stämningen av Fashion Week igårkväll, sminkmärket Inglot sinkade mig på scenen medan en publik tittade på. Kändes lite annorlunda att sitta där och bli ompysslad medan massa människor tittade på, men samtidigt om man tänker efter är det ju exakt samma sak som på youtube. Man fixar och donar medan en massa främlingar tittar på än haha 🙂

Scenen var utomhus som ni ser och den var uppbyggd mitt på Norrmalmstorg. Så alla fick titta, men det fanns också stolar och goodiebags till speciellt inbjudna. Förutom att jag blev sminkad så var det även en modevisning med kläder från Ellos, och det är ju faktiskt kläder från Ellos som jag har på mig 🙂 Det var inte planerat, bara blev så. Lite roligt, det kändes genomtänkt även om det inte var det 😉

Efter jag hade blivit så snyggt stylad fick jag ett glas skumpa, lite att äta och sedan drog vi till nästa event som låg precis i närheten. Gäller att passa på 🙂 Men vi orkade inte festa, så vi gick dit, sa hej, tog ett glas bubbel och sedan åkte vi hem igen. Var så trött när vi väl kom hem så jag somnade redan vid 10-tiden.

Ps. Det är Andreas som har tagit alla foton, hur grym är inte han?

Hårt hade jag fått fixat precis innan.

Jag har en liten utbakad fläta på vänstra sidan men den syns inte på bilden.

Det var en stor skärm bakom mig där dom filmade mitt ansikte, väldigt inzoomat haha!

Såhär blev resultatet, lite ovanligt va? Vad tycker ni?

Vi drog vidare på ett event inne i Sturegallerian efter, men vi stannade inte länge.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (25)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *