I samarbete med Tradera

Såg ni dagens video? 🙂 Alla kläder jag visade upp där + mer ligger nu ute på tradera. Ni hittar alla annonser HÄR *KLICK*. Ni kan också buda på att luncha med mig ifall ni skulle vilja det, vi kan snacka om allt möjligt. Sociala medier, feminism, varför sparris får ens urin att lukta illa medan ananas har motsatt effekt.. Ja ni hör ju, finns mycket att hämta härifrån 😉 Finns också en hemlig goodiebag att buda på ifall ni vill känna på hur det är att vara en influenser för några minuter.

Sen går allt till barncancerfonden, så inga pengar från själva budgivningen går till mig. Så ni kan alltså shoppa samtidigt ni känner att ni gör något gott för andra. Men ni har redan gjort mycket, för det var tack vare er som jag fick in 100 k + när jag auktionerade ut en reklamplats. Dom vill ju synas för er, inte mig. Jag har ju plattformen ”bara” som man kan använda för det.

Ps. Vad händer med alla kommentarer? Ni brukar ju vara så bra på att kommentera.. 🙁 Bring it on så chattar vi lite i kommentarsfältet ♥

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (31)
 • Josefine

  Jag har slutat kommentera sen du bytte plattform. Det är skitdrygt att behöva skrolla upp för att kommentera istället för att ha kommentarsfältet längst ner 😴

  http://nouw.com/sjosefine

 • Elin

  Jag har läst din blogg i många år och uppskattar verkligen att du postar flera gånger per dag. Under den senaste tiden är det många av de andra bloggarna jag följer som minskat sina bloggupplägg, kanske för att lägga tid på andra kanaler, men jag gillar intimiteten som bloggen ger. Framförallt är det kul att hålla liv i en ”relation” som man haft under många år.

  Ville med detta bara uppmuntra till att fortsätta blogga 🙂

  • alexandra

   Tack snälla! Försöker verkligen uppdatera så ofta som jag kan för jag saknar lixom den ”gamla goda tiden” lite när folk uppdaterade så mycket.. Jag är kanske old school men jag älskar verkligen att skrolla runt hos olika bloggare och mysläsa haha.. Youtube orkar jag inte med och Instagram har så få bilder per dag..

   Tack snälla du för din kommentar!

 • Mathilda

  Tycker din blogg är inspirerande och underhållande!!! Älskar att du är aktiv på youtube igen! Vill tacka dig för att du använder din plattform på ett väl genomtänkt sätt, att informera och berätta om SD (hoppas folk tar sitt förnuft till fånga, mardröm om de plockar röster)…… kram kram

  • alexandra

   Åh vad kul att du uppskattar det, youtube tar sjukt mycket tid men det är också förbaskat kul när man har kommit in i ett ”flow” 🙂 Stor kram!

  • Martina

   löjlig kommentar… Och vem säger att det är det man ska och villl göra? Alla kanske inte vill starta eget. Det betyder inte att man inte kommit ”längre”.

 • Lisa 2

  Kommentera inte här länge då andra bloggare har kommit så mycket längre än vad du har. Startat företag osv. Dem är mycket mer inspirerande och roligare att ”chatta” med i kommentarerna.

 • Lo

  Haha älskar bilden du har till lunch-auktionen 😀

 • Sara Moatamid

  Du är så fin och härlig Alexandra! Hade inte ekonomin begränsat så hade jag budat hem lunchen direkt 😍 Dröm att sitta och diskutera med dig. Jag är själv med i den världen, fast inom skönhet (är nagelteknolog som har kommit upp i en stor följarskara på Instagram) så är otroligt nyfiken på hur man tar nästa steg!

  Stor kram!
  @nailsbysarahs

 • Jessica

  Är en 18årig fattig studerande som bor i finland haha..synd! Skulle verkligen velat träffa dig! Började följa dig när jag var 7år haha, inte för någon annan orsak än att jag tycker om att läsa och att jag har alltid gillat ditt sätt att uttrycka dig i text. Och för att min storebrorsa sa att jag inte fick läsa din blogg 😉 och jag älskar även dina böcker!
  Vet inte riktigt vad jag ville säga än tack för att du har en underbar blogg! Jag delar i princip inga intressen med dig och våra livstilar är väldigt olika men på nåt sätt så har jag gillat din blogg så mycket att jag har läst den typ 3-4ggr om dagen i 8år haha.
  Jag verkar fett creepy jag vet😂
  Men tack iallfall!

 • S

  Ja det var lite enklare att kommentera förut när man inte behövde skrolla upp för att kommentera, kommentars- och like-ikonerna är också ganska små och då missar man det lätt. 😊

 • Jess

  Du är så inspirerande Alexandra, och ja, olik andra influensers, vilket är bra! Fin grej att skänka pengar till barncancerfonden samtidigt som du bidrar till en cirkulär ekonomi.

 • Sofia

  Älskar att du kör din egna grej o inte hänger med alla andra influencers ”bara för att”.

  Heja dig!

 • Mia

  Gillar att det är fri frakt på lunchen med dig 😉 hade budat om jag bodde i stockholm!

 • Johanna

  Älskar din blogg!

 • B

  Ja, jag minns verkligen den gamla goda blogg tiden då man flitigt läste 4-5 bloggar varje dag. Det känns som att den tiden långsamt dött ut i och med andra sociala medier. Den enda bloggen jag överhuvudtaget läser nu är din hehe.
  Tack för intressant och varierad innehåll samtidigt som du får igenom så mycket positivt budskap. Bra jobbat!

 • sussi brussi

  Äkta Reductil/Slimex. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit samt ökad energi och effektiv fettförbränning.

  Vid seriöst intresse hör av er hit
  [email protected]

 • Ellinor

  O.M.G alltså så häftigt att du är du och ingen annan kan vara så bra alltså jag hade så gärna viljat träffa dig och prata om allt inom kvinnans förtryck hade varit så spännande och sociala medier har jag hållet på med sen jag föddes hade så gärna viljat och sponsra massor med saker och få ta del av det mvh bästa kissie bloggen EVER💖😘💋

 • Pia Widlund

  Jag är säkert din äldsta bloggläsare men bloggar själv och tycker det är kul att läsa din blogg. Antar att priserna stiger men hade jag haft råd hade jag budat på lunchen, hoppas den blir trevlig! Och du – skit i kommentarerna som inte är positiva, dom ligger på en rätt låg nivå….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *