Inlägget innehåller reklam för byalexandranilsson

Jag älskar ju fransar för att dom gör en sån stor skillnad. På bara några få sekunder blir ögat mer markerat och mer dramatiskt. På bilden ovanför använder jag mig av Lola *KLICK* och dom ger ju mest skillnad. Men även dom korta ger väldigt stor skillnad, fransarna blir direkt mycket tätare och finare. Jag har ju tyvärr väldigt korta och inte alls speciellt fina fransar naturligt, därför har fransar varit så viktigt för mig under alla dessa år.. Sen har jag alltid tyckt om det här lilla extra, jag har aldrig varit en person som nöjer sig med ”mellanmjölk”.

Som jag har förstått det så är det många som tycker det är svårt att applicera fransar, men det är det inte. För mig tar det knappt 1 minut, men jag har ju gjort det några gånger nu, hehe… Så mitt bästa tips är att öva, öva, öva! Sen var försiktig när du sätter på och tar av, för du kan återanvända fransarna upp till 20 gånger om du är duktig 🙂 Jag använder alltid mina fransar om och om igen, tycker det är ett sånt slöseri att bara kasta fransarna. Jag får ju lite panik när jag ser att folk slänger sina fransar efter första försöket..

Ni hittar fransarna på http://byalexandranilsson.se och glöm inte tagga mig på Instagram så jag kan reposta era bilder. Där heter jag ju @alexandranilsson eller @byalexandranilsson

Så nöjd med mina fransar 🙂 Kommer in flera modeller snart.

Titta så täta och ”fluffiga” dessa är 🙂 

Låt limmet torka ca 15-20 sekunder innan du applicerar fransen på ögat.

Glöm inte att sätta fransen så nära dina naturliga fransar som du bara kan, jag brukar ”putta ner” fransen med en tops för att få den på plats.

Utan..

Med..

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *