Jag har haft en sån jobbig huvudvärk sen igår som inte vill släppa. Alvedon hjälper inte och inte heller sömn verkar det som då jag vaknade upp med samma smärt 🙁 Jag var dock duktig och tog mig till vårcentralen tidigt på morgonen för att göra mitt cellprov, första gången jag gör det och det var j såklart inte så farligt som man har hört att det ska vara.. Men det kändes litegrann, det nöp till lite. Sen efter fick jag göra ett graviditets för jag har ju haft problem med magen och vi upptäckte att tråden från min spiral fattas! Så konstigt, aldrig varit med om det tidigare men min mamma har varit med om det 2 gånger. Jag var lite rädd att min kropp hade stött ut spiralen under mensen och kanske därför min mage växer för att jag inte längre är skyddad mot oönskad graviditet, men jag är inte gravid. Så det var skönt att få kollat!

Men förutom det har inte min dag varit speciellt effektiv, gick till gymmet i hopp om att det skulle hjälpa huvudvärken och det gjorde den faktiskt. Det var inget jättebra pass, körde bara styrka men det är bättre än ingenting. Sen på vägen hem kom värken tillbaka, så jag sov en timme i soffan utan att må bättre, men tvingade ut mig på en promenad med Chloé och då försvann huvudvärken igen. Konstigt, men bra att jag har hittat något som hjälper. Man känner ju sig så hjälplös när man går runt med smärta som inte försvinner.. Jag kan inte koncentrera mig på annat om jag har ont i huvudet 🙁 Men just nu är det bra efter promenaden så håll tummarna för att den inte kommer tillbaka är ni snälla! 🙂

Aja jag ska fortsätta med att klippa videon så jag slipper tänka på det imorgon och så att det känns som att jag har gjort något vettigt idag iaf, så hörs vi imorgon med nya tag och ny energi!

Sitter och klipper morgonens video medan Chloé ligger bredvid och sover, min lilla köttbulle..

Fick hem blommor idag från en tjej som heter Sofie, jag spelade in en videosnutt till hennes vänninas bröllop. Under hennes möhippa skulle hon vara influenser för en dag och dom ville klippa i mig som en rolig överraskning. Som tack fick jag lite blommor, så mysigt! ♥

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (17)
 • Jennifer

  Hej, en tanke angående din huvudvärk. Du tror inte att det kan bero på att du jobbat/haft mycket nu med boken och allt du gör utöver det?
  Kanske kroppens sätt att säga att du borde vila/dra ner på tempot en stund?
  En liten kvällstanke, kram

 • Josefine

  Tabletter, en promenad på minst en kvart, mat, vatten, het dusch och sömn – något av det brukar ofta funka för mig när jag får huvudvärk.

  http://nouw.com/sjosefine

 • Helén

  Tycker du ska kolla upp detta med huvudvärken. Jag hade som du förutom att jag även mellan varven kräktes. Så jag gick till min vårdcentral. Där doktorn lyckades skrämma upp mig först att det troligen var tia attack alternativ hjärnblödning eller hjärntumör. ( hade haft synbortfall under den helgen och gula blixtrar). Remiss till akuten och hjärnröntgen. Där det visade sig att jag led av kraftig migrän. Så jag har nu utskrivet pronaxen. Som jag tar direkt jag känner att det är på gång. Oftast hjälper en tablett. Inte för att skrämmas eller så. Men jag har även sån migrän att ifall mina tabletter inte hjälper (max dos 5) så är det ambulans in och få medicin inravenöst. Som tur är har det aldrig gått så långt. Förvisso nära ögat 5 ggr på 5 år.

  • alexandra

   Ok men det har bara gått 1 dag för mig, så avvaktar lite för jag har inga andra symptom som tur är! Men jag håller utkik, tack för omtanken! Och ta hand om dig stackaren <3

 • P

  Hade exakt likadan huvudvärk som dig då jag hade borrelia. Kanske värt att kolla upp och få det behandlat så fort som möjligt om det är det du har. Krya på dig! 🙂

 • Joanna-livet med psykisk ohälsa

  Så fina blommor. Hoppas att huvudvärken släpper snart.

 • Emma

  Jag gick med huvudvärk nästan hela förra veckan. Kändes som jag testade allt, tabletter, träning, sömn, vatten. Inget funkade. Har kommit på mig själv att jag biter ihop käkar och spänner axlar när jag är stressad. Gick på massage och efter det är huvudvärken borta. Tips 🙂

 • Angelica

  Hej! Vad jobbigt med din huvudvärk 🙁 såg att flera ovan kommenterat men jag reagerade på att du inte hade ont vid tillfället där man vanligtvis inte koncentrerar ögonen så mycket. Du tror inte att det kan ha med synen att göra? Det är vanligt vid jobb framför en dator att huvudvärk uppstår om ögonen får anstränga sig mycket p.g.a ett mindre synfel. Men du kanske till och med har glasögon redan eller har kollat upp det 🙂
  Hoppas det blir bättre!

 • Frida

  Jag får alltid huvudvärk när jag är uttorkad och försvinner alltid efter en stund om jag dricker en liten flaska vatten! Säkert väldigt individuellt men ett tips bara 🙂

 • Magdalena

  Du tror inte att du och Chloé har synkat och har sympationt med varandra? 😉

 • Pia Widlund

  Inget kul med huvudvärk, hoppas det släpper!

 • Tina

  Har du ofta huvudvärk? Vart sitter huvudvärken? Sitter den vid pannan kan det bero på synen. Gör ett syntest. Du kanske behöver glasögon som arbetar mycket vid datorn. Ögonen blir kanske överansträngda.

 • Nora

  Hej Alexandra! Jag hoppas verkligen att du ser det jag skriver, och har ett öppet sinne för detta.

  Breast Implant Illness.

  Du verkar ha flera symptom som kan orsakas av breast implant illness; magproblem, huvudvärk, trötthet, ”brain fog”. För att mycket enkelt förstå vad detta handlar om, kolla detta klipp från bloggaren Karissa Pukas:
  https://www.youtube.com/watch?v=hdrnkhiNF6M

  Gå även in på Instagramkontot: breast_implant_illness

  Tiotusentals kvinnor upplever dessa problem, de har även startat en facebookgrupp som en stödgrupp för att kunna dela sina upplevelser om sjukdomen, och för att även få den erkänd att vara en sjukdom/diagnos på riktigt.

  Kortfattat så innehåller alla typer av implantat 40 olika gifter som utsöndras i kroppen efter tid. Alla dessa gifter (mycket tungmetaller bland annat) kan ge väldigt mycket hemska biverkningar, helt enkelt så blir din kropp förgiftad sakta men säkert. Det värsta med detta är att läkare och speciellt plastikkirurger inte meddelar om riskerna med detta. För då skulle de ju aldrig tjäna sina miljoner på dessa ingrepp, eller hur?

  Du är en jättestor förebild för unga tjejer i Sverige, om du hade kollat in detta och om du eventuellt känner att du kan vara drabbad av detta så kan du rädda så många andra unga tjejer som eventuellt funderar på att skaffa bröstimplantat, eller som redan har det.

  Ta hand om dig, läs detta med ett öppen sinne, i slutändan så är vår hälsa den ända vi har! <3

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *